Dropshipping webshop, vad gäller??

1
Hej Hej

Jag och min sambo tänkte sätta igång en dropshipping webshop för o se om vi kan få en liten extra inkomst.
Har då lite funderingar:
oavsett vilken väg vi väljer att gå, ebay, tradera, Amazon, SaleHoos eller egen gjord sida, NÄR ska vi starta firma eller är det bättre att starta en firma på en gång.
om vi startar, vilken form är bäst när man är 2??
ska vi registrera moms och F-skatt?
Jag vet ju att jag vi skulle göra detta om det var så att vi skulle ha ett produktlager "hemma"och sälja men då vi endast tänkt att förmedla andras produkter (dropshippa) så vet jag inte hur det funkar.

Mvh Karro
CompuFocus
jätte bra idea men det viktigaste att ni måste hitta en "dropshipper" eller den korrekta leverantören. Lycka till!
367
46
Skall ni köpa o sälja saker eller tjäna pengar på annat sätt så får ni naturligtvis betala skatt på lön, vinst och omsättning. F-skatt o. moms mm I nystartläget är väl sannolikt handelsbolag det bästa, se bara till att ha stenhårda detaljerade skriftliga avtal om vem som skall göra vad. Bästa garantin för att ni skall hålla sams när firman växer. Att ”droppshippa” är ingen lätt sak.( överhuvudtaget är inget lätt som en plätt i business) Svårt jobb, mycket övertid och sämre inkomster än som anställd gäller de första 2-3 åren. Ni kommer att bära ett ansvar för dropshiperns omsättning. Ni måste naturligtvis prestera på en nivå som han tycker är OK för att han skall tycka det vara värt besväret att samarbeta med er. Och uppträda på ett sätt som gynnar hans varumärke.
Redaktuellt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.