Hjälp med fraktpriser/avtal samt skötsel av hemsida.

2
Hej. Jag heter Tomas och har hemsidan www.pitchcare.nu
Jag har tagit över all drift då min partner har hoppat av och behöver hjälp i en del saker. Främst två saker:
1. Fraktpriser, avtal på sidan för att kunna beställa på nätet(det är ju lixom syftet E-handel. Nu bråkar det en del eftersom jag beställer mycket från England. Bra ställe till att vända sig här?
2. Skötsel av Hemsidan? Ett bra bolag/person som hjälper mig att hålla den uppdaterad, fixar småbuggar, lägger in länkar osv.

Tacksam för snabbt svar.
2
Gott om svar var det ont om :)
367
28
Bristen på svar beror nog på att det är sommarsäsong och de flesta har inte kommit igång ännu. Men… Här på forumet finns många mycket duktiga webbmasters och konsulter som kan göra storverk. Men jag undrar om inte din sida -som den ser ut nu- avskräcker många från att vilja hoppa in och mecka i den nuvarande miljön? Du använder uttrycket E-handel i ditt första inlägg varför jag förutsätter att du vill sälja med hjälp av sidan? Och då menar jag att du har en lång process framför dig för att nå optimal försäljning. Om du är i behov av det. Saker åldras i supersnabbt när det gäller digital handel och din engelska sida är aningen out-dated i sitt upplägg. Den har stora språkliga brister och behöver byggas om till att bli en reguljär effektiv e-handel. Återigen förutsatt att du vill ha ökad omsättning och tjäna mer pengar?
Redaktuellt
3
Hej Tomas Låter intressant kan du, jag kan hjälpa dig med det praktiska och jag är webbutvecklare också. Du kan väl höra av dig och berätta lite mer.
Berit Eriksson [email protected] 0708 660 767 www.adminservice.se Låt oss ta hand om pappersarbetet. Vi utvecklar dina rutiner och IT.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.