Söker efter en enkel hemsida m.m?

46
3
Hej på Er!
Tills alldeles nyligen var jag rätt så nöjd med min leverantör av hemsida och allt som hör till det (internet.se). Men, nu är jag på jakt efter nytt!

Jag är nästan skrattretande oteknisk när det kommer till hemsidor, så jag letar efter något lätthanterligt. (som dinstudio.se, med mallar osv.)
Idag har jag hemsida, domän, webbhotell och webbmail från samma leverantör,
och det tycker jag är grymt smidigt, när det funkar...

Alla tips mottages med stor tacksamhet!
http://www.inkmadness.se
207
3
Ang. Webbhotell kan du titta på t.ex Binero, CityNetwork, Egensajt, Loopia etc I övrigt slår en tanke mig om du inte ska titta på Wordpress som en lösning för din webbplats?
3
Hej, Vi har skickat dig ett mail med information om de tjänster vi erbjuder. Hoppas vi får chansen att bli din nya leverantör för alla dina IT-behov!
Webbyrå | Hemsidor, webbutveckling, apputveckling, webbdesign, webbhotell, sökmotoroptimering och marknadsföring till förmånliga priser! www.gozit.se
14
Vi använder hemsida24 och jag är sjukt nöjd!! =) Lättförståligt och hanterbart.
86
4
Hej, jag har skickat e-mail till dig. Kanske har vi en deal..
355
1
[quote="Jackie" post=48834]Hej på Er! Tills alldeles nyligen var jag rätt så nöjd med min leverantör av hemsida och allt som hör till det (internet.se). Men, nu är jag på jakt efter nytt! Jag är nästan skrattretande oteknisk när det kommer till hemsidor, så jag letar efter något lätthanterligt. (som dinstudio.se, med mallar osv.) Idag har jag hemsida, domän, webbhotell och webbmail från samma leverantör, och det tycker jag är grymt smidigt, när det funkar... Alla tips mottages med stor tacksamhet![/quote] Det finns massor med webbhotell där ute som kan ge dig det du önskar. Vad jag förstår är supporten viktig och det är något jag skulle kunna hjälpa dig med. Sitter just nu med några mindre företagare som behöver något lätthanterligt och jag erbjuder även utbildning på de olika lösningarna samt support efteråt. Jag sitter just nu med flera programmerare och webbdesigner som kunde behöva något att bita i. Kan du berätta lite mer vad du skall sälja på hemsidan?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.