Beställt webbutik av Speedcom

1
Jag beställde en webbutik idag (äntligen!) efter flera månaders kolla-upp. Efter att ha kollat på många olika leverantörer blev det till slut Speedcom. De hade många bra referenser och de kommer att göra designen som jag vill ha den. Det ingick hos dem utan extra kostnad.

Butiken ska vara klar i slutet av mars så nu planerar jag min marknadsföring. Jag ska sälja barnböcker. Någon som har personlig erfarenhet att dela med sig av / bra tips?

Peter
49
3
Vi kan väl börja med de tips du kommer få höra från alla håll och kanter. 1. Optimera din sida för att kunna få in kunder via sökmotorer. 2. När det kommer till sociala medier skulle jag fokusera min tid på Facebook, det är nog där som du har störst chans att få avkastning på din nerlagda tid. 3. Visa adress, bolagsinfo, e-mail och telefonnummer SYNLIGT och lättillgängligt på din e-butik. 4. Möjlighet att gå med i "trygg e-handel"? Detta brukar, liksom punkt 3, öka konverteringen. 5. Hitta kreativa sätt att se till så att ditt varumärke når din målgrupp! Om du hade sålt vanliga böcker hade jag direkt rekommenderat att starta ytterligare en hemsida/en blogg i anslutning där du recenserar böcker, vet dock inte hur det skulle funka när det gäller barnböcker. Viktigt att tänka på när det gäller digital marknadsföring, vilket är det du bör använda dig av, är att mäta och analysera kvaliteten på de olika kanalerna som du använder dig av. Så att du vet vart du ska fokusera din energi. (Be Speedcom att installera Google Analytics åt dig)
5
bygg enkelt och billigt i magento annars?
www.officemoose.com http://officemoose.com/contacts/ http://officemoose.com/kampanjer.html http://officemoose.com/kontor https://www.facebook.com/officemoose https://www.linkedin.com/company/office-moose [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.