Webbshop förslag o kostnad vid start?

10
3
Hej!
Jag ser att det finns ett annat inlägg som tar upp liknade fråga, men det är lite annorlunda från dom dock, för jag har lite andra frågeställningar.

Jag vill gärna ta emot olika all tänkbara tips och förslag.

Jag ska starta en internetbaserad webbshop inom mode för killar och män. Jag försökte reda på att ha bra lösningar och låg kostnad, helst engångskostnad.

Jag fick tips från polaren att jag skulle kunna köpa hemsidan från nån indisk webbdesigner med stort utrym, total funktioner, vänlig hanterlig , ca 3000 kr och betalningslösningar och kortköp ska ske i Sverige, inte från Indien dock.

Men jag vill kolla upp först med svensk eller västerländsk webbservice innan jag skaffar indisk....

Webbshop/hemsidan:

- Enbart kortköp, inga fakturor till slutkunder. Mkt smidigt och lätt.
- Bra och vänlig SEO
- Kunna designa själv efterhand
- Mkt bilder och närbilder objekt (liknar som http://www.fashionisland.se/system/search/product.asp?id=1864)

Jag är ganska bra kunnig webbdesign, men det finns risk att det kan drabbas av barnsjukdomar i hemsidan. Men jag orkar varken satsa på det eller ta mkt tid på det att bygga upp webbsidan.

Jag vill veta också hur mycket det kostar vid start om inte där om indiska webbdesignaren.

Tack för all tänkbara svar och tips är jag jättetacksam!!

Starta upp en webb-klädbutik för killar...
Kvar:
affärsplan, finansieringsplan och de andra små.
355
1
Om du är kunnig i webbdesign skulle ju cubecart vara en bra lösning. Om du tittar på http://www.cubecart.com/features/ ser du den kostar cirka 150£ med allt för version 4. En annan lösning kunde vara några av alla de gratis cms system du hittar ute som Joomla, drupal och liknande. Här finns gratis och commerciella tillägg du skulle kunna använda.[br]Problemet med de sistnämnda är att du måste hålla koll på säkerhet och uppdatera allt eftersom men har du lite koll skall det inte vara några problem.[br]Kan hjälpa dig att synas när du fått grejerna igång.
10
3
Tack!!  :)[br][br]Det verkar kanon tips för min del! Jag ska testa o få se om jag klarar av att fixa det själv. Jag brukar vara bra på såna grejer. [br]Att uppdatera version o hålla koll på säkerhet är inte svårt. Jag har egen blogg som jag sköter det också.[br]Men jag ska testa deras demo... om inte.. kommer till o ropa för ett hjälp.[br][br]Kan säga att webbshop öppnar under någon gång i juli. Hoppas att de blir ordentligt funktioner innan. Hinner jag? (jag jobbar inte hårt för det är ganska brist på tid framöver nu)
Starta upp en webb-klädbutik för killar...
Kvar:
affärsplan, finansieringsplan och de andra små.
15
Om du vill sköta design mm samt ha en enkel lösning så skulle[br]jag rekommendera Joomla och som E-lösning Virtuemart.[br][br]annars tycker jag de vanliga opensource lösningarna är helt Ok[br]så som Oscommerce, Magento (Lite tungkört), men alla dessa kräver [br]lite kunskaper samt att de är lite krånglig att designa om....[br][br]Behöver du en hjälpande hand, hör av dig[br][br]Lars[br]framtidsfabriken.se[br][email protected][br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.