söker: Färdig E-handeltjänst med B2B/ÅF-möjligheter

23
Känner någon till ett (eller flera företag) som erbjuder e-handelsshop med B2B/ÅF-möjligheter som standard eller som extra modul? Är inte intresserad av ett företag som bygger detta specifikt för mig, har dåliga erfarenheter av det.
Har hittat en Svensk hittills : http://www.e-butik.se
Dessvärre är detta än så länge helt och hållet uppbyggt i frames (nej ... inte gå in i diskutioner om frames vs DIV's m.m.), en DIV version skulle kanske dyka upp under kommande vinter.

De funktioner som jag mest eftersöker är;
Enbart jag skall kunna lägga in kunder
Alla skall kunna se alla varor, men enbart kunder skall kunna se priser
Möjlighet att kunna dölja sidor / sektioner på sidor till icke kunder (detta är dock inget krav)

Hittat en del utländska alternativ, men vill helst jobba med ett Svenskt företag.
Vill helst ha ett företag som sköter allt. Dvs. server, uppdateringar, osv. så jag/vi kan fokusera på det vi kan.

Tacksam för all feedback.
Bra ställe att börja gräva på -
http://programguiden.se : http://www.hotscripts.com : http://www.opensourcecms.com : http://www.ekonomiprogram.biz : http://www.hosting-review.com
109
Ta en titt på opensource systemen som finns, både Prestashop och magento klarar att skapa kunder i admin delen och att från detta tabort registreringssidan i designen är en enkel bit, lika så att dölja priser för icke inloggade.[br]Vill du även ha möjlighet att lägga rabatter på kundgrupper kommer den möjligheten finnas i Prestashop 1.2 (tror redan att det finns i magento).[br][br]Om du vill kan vi på Prestaworks inkludera dessa fixar i ett designpaket åt dig, bara att du kontaktar oss via www.prestaworks.se[br][br]sista punkten med att dölja sektioner på sidor är något som förmodligen saknas i de flesta lösningar som standard, iaf om det är en ren ebutikslösning och inte ett cms system med ebutiksmodul men jag kan ha fel, har inte benhård koll på alla lösningar som finns på marknaden.
456
1
Hej[br][br]Titta på Joomla + Virtuemart. Har själv byggt upp två butiker under våren där man säljer både B2B & B2C.[br][br]Joomla är ett CMS-system och Virtuemart är e-handelskomponenten för systemet. Helt gratis att använda.[br][br]Mer info:[br]www.joomla.org + www.virtuemart.com [br][br]Och det du önskar;[br][i]De funktioner som jag mest eftersöker är;[br]Enbart jag skall kunna lägga in kunder[br]Alla skall kunna se alla varor, men enbart kunder skall kunna se priser[br]Möjlighet att kunna dölja sidor / sektioner på sidor till icke kunder (detta är dock inget krav)[/i][br][br]Detta går att göra redan i standardutförandet..
23
Tackar för feedbacken.  :)
Bra ställe att börja gräva på -
http://programguiden.se : http://www.hotscripts.com : http://www.opensourcecms.com : http://www.ekonomiprogram.biz : http://www.hosting-review.com
45
[quote author=johanlm link=topic=5526.msg26704#msg26704 date=1246371174][br]Tackar för feedbacken.  :)[br][/quote][br][br]Jag vill bara tillägga att i vårt system ingår det i vårt grundpaket.[br]Det fungerar som så att när en kund/företag/åf registrerar sig på sidan så går du in som administratör och ger honom en rabatt i %. När kunden/företaget/åf loggar in nästa gång kommer priserna "dumpas" till deras pris. [br][br]En riktigt bra system, där man har riktig koll på återförsäljarna. [br][br]Du kan kontakta mig för mer information. [br]
www.c4media.se
Internet - E-handel - Design
456
1
Joomla och det jag skriver ovan fungerar precis på samma sätt.  :winner[br][br]Finns ett antal aktörer ute som jobbar seriöst med detta, vilket gör att du inte är låst till en enskild..
8
Även jag erbjuder ett system som är anpassat både till B2C och B2B. Allt du efterfrågar är möjligt att lösa, och du köper hela systemet inkl design osv och då ingår alla funktioner redan från början. Systemet är baserat på en mall som har testats och använts i många år i USA - och är helt utan frames samt sökmotoroptimerat. Det finns med andra ord få buggar och möjlighet att få snabb och bra support gratis både från mig och min leverantör i framtiden vid behov.[br]Ni kan själva enkelt sköta uppdatering av text osv, eller så kan jag hjälpa er med det. Jag har dock ingen server att lägga det på, men jag hjälper er med kontakten med webbhotell osv om ni önskar det.[br][br]Om du är intresserad så kan du se mer på min hemsida: www.webbia.se.[br]Kontakta mig om du känner att du behöver mer information.[br][br]Välkommen!
Ingen kund är obetydlig, ingen fråga är för dum!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.