Posten hämtar paketen vid e-butik?

125
1
Har funderingar på att starta eget, men har någon fråga kvar, under tiden jag knapprar på min affärsplan...  😃

Hur blir det med posten om man startar e-butik?
Kan man fixa så de kommer hem till en (som det blir i början) och hämtar paketen man ska skicka typ 2 ggr / vecka eller så...när det börjar bli mycket paket att skicka.

Kan ju bli väldigt krångligt annars...  :-\
640
5
Hej! [br][br]Hämtning ingick i alla fall i mitt avtal med posten.[br][br]MVH[br][br]R
125
1
Tack så mycket för svaret.  :)[br][br]Då har jag det problemet mindre att tänka på i alla fall..  :D
23
De hämtar ju inte gratis precis.[br][br]Fick ett pris av posten - 1200 kr exkl. moms i månaden enkel väg [br](dvs om du "bara" vill att de hämtar och inte lämnar någon post.)[br][br]Men allt är ju relativt, skickar man hutlöst med paket/brev så lönar det ju sig och [br]skickar man 1200 brev/paket i månaden så kan man ju lägga på 1 kr per kund.[br] :D[br][br]Men för mig som smystartar är det dock lite mycket pengar i början...[br][br]Fast jag kan ju alltid flytta vid en lantbrevbärarlinje då blir det gratis.  8)[br]
2066
2
Skickar du ett paket om dagen blir det ungefär 20 stycken i månaden och 60 kr per paket och dag. Väg det mot vad din arbetstid för att åka till posten och tillbaka skulle kosta. Allt är ju relativt. Själv skickar jag inte så mycket paket, men de jag skickar går via ett fraktbolag som kommer och hämtar upp när jag har något att skicka.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
15
För mig så ingick det också att få hämtning. Kanske har det att göra med mängden paket som man skickar?[br][br]Jag hari alla fall bara utnyttjat det någon gång då jag har väldigt nära till Postens företagscenter (drygt 300 meter) och dessutom inte vill binda upp hela dagen på att vänta på att lastbilen ska behaga dyka upp för att hämta paketen.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.