Söka bollplank - egenskaper och kunskaper?

102
10
Hej,

Min organisation, en sk NGO, har haft en bra jädra svettig period och man har liksom funderat på om det ens är möjligt att lösa problemen - men nu är vi på väg mot andra sidan och skrivit papper på en hel del pengar. Det jag känner nu är att man skulle behöva någon form av bollplank för de närmaste två åren.

Ni som jobbar med ledarskap och coachning, vilka egenskaper ser ni i er själva som viktiga? Kunskaper? Bör de vara branschrelaterade, mer generella eller ska de vara där den ni coachar kanske är svagare för att på så vis komplettera?

Edit: Nu gick det lite fort här.
Jag tänkte alltså att jag skulle försöka hitta ett eget bollplank under våren för att ta de rätta besluten men jag vet samtidigt inte riktigt vad jag är ute efter. Tanken är att ta in en VD men också att ha ett externt bollplank att jobba mot.
10
Forum är en bra medium att använda som bollplank, du kan starta trådar om det du vill ha feedback på. Var bara noga med att inte avslöja allt för mycket om just ert företag. Själv tycker jag resultat orienterad arbete är viktigast, få reda på vad som ger resultat och lägg ner mer tid på just dessa saker. Ett företag kan göra tusen olika saker, men det kanske är bara 10 av dessa saker som ger resultat. Arbetat resultat orienterad.
Email Reklam - Få nya företagskunder redan samma dag med email reklam!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.