Bokföringshjälp (små företag)

2
Hej, jag startade mitt eget företag i mars 2011. I början fick jag hjälp i form av 10 gratis rådgivning timmar med en revisor från en näringsutvecklingsprojekt. På så sätt kunde jag klara mitt första år i bokföringen + bokslut 2011.

Jag använder online program e-conomic för min kvartalsvis bokföring. Problemet är att jag fortfarande är inte särskilt "säker" med det.

Fram til nu har jag bara haft några få verifikationer och jag saknar vissa grundläggande kunskaper om bokföring. Jag är inte heller säker om mina tre sista kvartal deklarationer har varit korrekta.

Vad jag skulle behöva är någon att kontrollera min nuvarande bokföring för att se till att det inte finns några fel, plus, vissa (kanske engångs-)rådgivning så att jag kan hantera min bokföring i framtiden. Kanske också årsbokslut samtidigt?!

Nu i January utvecklas mitt företag och jag kommer att ha fler verifikationer (mest faktura) i framtiden.

Finns där någon som erbjuder hjälp på det sätt?

MvH Svenja
90
hej, Jag kan säkert hjälpa dig att kontrollera din bokföring. Maila mig detaljerna på [email protected] så återkommer jag med en offert. MVh Billy
www.affelin.se www.facebook.com/AffelinBda
27
Hej, Kanske vi kan hjälpa dig också? Vi är redovisningsbyrå med internationell prägel. Se vår hemsida på http://www.contus-accounting.se. Vi har byråer i Stockholm, Oslo, Vilnius och Kaunas)
Redovisningsbyrå i Stockholm http://www.contus-accounting.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.