Gratis faktureringsprogram

18
Vill ha tips och synpunkter på gratis fakturering. Har kollat in dessa:

http://www.frifaktura.se

http://www.epicraft.se

http://www.imagineit.se

http://fakturan.nu/fakturering/gratis_faktureringsprogram


Alla synpunkter mottages tacksamt.
207
3
Excel ;-) P1 Faktura http://www.positionett.se/ladda-ner
13
Draken. Den svenska versionen av OpenERP. Du kan testa demo av OpenERP här: http://demo.openerp.com/web/webclient/home Kan sätta upp en sådan miljö för dig, svenskanpassad, på svenska med svenskt kontoplan och konfigurerat för ett svenskt företag. Du har allting från kundorder till fakturering till bokföring och mycket mer. Inte helt gratis förståss, eftersom support och hosting kostar - men mycket billigare än program som visma, mammut och andra - och ungefär på samma nivå.
Få en webbplats med drift, utveckling och ebutik med flera betalningslösningar. Börja sälja dina saker online - det lönar sig. Skicka mig PM för offert.
86
6
Jag har bara testat frifaktura.se och de fungerade jättebra för mig. Sedan skaffade jag mig ett bokföringsprogram där fakturering ingår, så jag behövde inte använda de mer.
2
Frifaktura drivs av en riktigt skojare vid namn Fredrik Pettersson. De erbjuder också en kvalitetsstämpel för 995 kr året (3995 ord) från Småföretagarnas Kreditrådgivning. Samma ägare. Hemsidan ser seriös ut men symboler som Facebook, Instagram och Twitter går till tex. Wordpress. Frifaktura (aver Frioffert) och Småföret.... finns ej att finna som bolag utan verkar vara en one man show med en bluffmakare bakom tangenterna. Affärsiden är ful som stryk. Man erbjuder GRATIS fakturering och man erbjuder Superpaketet (149 kr/mån gratis i 60 dagar) efter 60 dagar kommer det en faktura på kommande halvår via ett inkassobolag. Bestred givetvis och betalade ej. Fredrik Pettersson vägrade sedan att sätta tillbaka till gratis versionen och de kunder ni lagt in i systemet är borta. Jag startade ett nytt konto i annan mail och meddelade att jag ej ville ha Superpaketet (kommer annars med automatik). Funkade ett med sedan nedstänkt konto. På fråga om varför påstår Fredrik att info gått ut att alla gratis konton kommer gå över till Superpaketet då de ej längre kan erbjuda gratis konton pga av ökade utgifter. HEMSIDAN FORTSÄTTER ATT LOCKA KUNDER MED ATT DET ÄR GRATIS!
1
Som daniel skrev, excel är din vän. I fall du inte vill posta snigelpost kan du skicka enkelt med ekopost.se 🙂
// Jonas
1
Hej! Jag skulle rekommendera BOKIO. www.bokio.se mvh Theodor
Theodor - www.tsam.se
2
Finns även Dooer. Främst ett bokföringsprogram men funkar galant att fakturera med också! [url]https://www.dooer.com/fakturering[/url]
11
1
Precis som Digitunist skriver så har vi på Dooer ett helt gratis faktureringsprogram. Enkel hantering och smidiga betalsätt för dina kunder, testa gärna och se vad du tycker 👍😀 Här finns en kort film på funktioner och hur det fungerar: [url]https://www.youtube.com/watch?v=x6L5YouLgCE&t=3s[/url]
Voitto.se - En digital redovisningsbyrå. Anpassad för dig som företagare.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.