Gratis faktura utan reklam,egen logotyp sökes

44
1
Hej!

Finns det över huvudtaget någon gratis faktura man kan lägga in sin egna logga i och som är reklamfri?

Jag tycker främst att det inte ser proffsigt ut att fakturera med fakturor där det står bland annat "Gratis faktura från blabla"

Är det någon som har tips ?

Krav:
*Schyst design på fakturan
*Reklam fri
*Egen logotyp skall gå att sätta in

Mvh
Aslan
MVH ASLAN
1616
3
Det ska finnas eller har funnits mallar här på företagande.se. Var ett tag sedan jag var inne på sidan så jag hittar inte direkt.
Må väl!
1616
3
Kolla denna länk http://www.foretagande.se/gratis-fakturamall/ och klicka på den nedre av fakturamallarna, den är skapad i Excel. Den kan modifieras och egen logotyp kan läggas in. Förutsätter dock att du har Excel. Lycka till!
Må väl!
44
1
Jo har testat, men den har reklam vilket jag inte accepterar... Tack annars.
MVH ASLAN
18
Gör man det själv blir det ju "gratis". Om man anlitar ett proffs så får man betala. Antingen med kronor och ören, eller som i detta fall via reklam. De flesta bokföringsprogram har väl en fakturafunktion?
821
29
[quote="Aslan" post=43511]Jo har testat, men den har reklam vilket jag inte accepterar... Tack annars.[/quote] Du kan ta bort reklamen i Excel mallen. Läs instruktionen om hur du jobbar med den. Lösenord "faktura". Men säg inte att jag har sagt detta :vissla :mrgreen: Tack till dig Mojo som för länge sedan skapade denna mycket användbara mall :)
1616
3
Tack Patrik! Jo jag satt o klämde på om jag skulle släppa den kunskapen till Aslan. Men jag överlät det till dig o avgöra Patrik. :P
Må väl!
16
Om det räcker med bara en mall verkar dokumentmallen vara utmärkt för ändamålet. Men om man vill ha ett enkelt och gratis faktureringsprogram finns några bland annat på http://programguiden.se/software/gratis.htm Men om man vill ha mer än tre fakturor/kunder etc med logo och utan reklam så verkar det mycket svårare. Det bästa programmet jag just nu kan hitta är [b]epicraft Faktura[/b] Helt gratis faktureringsprogram för Windows utan begränsningar med kundregister och artikelregister och egen logotyp. ... men man får stå ut med att det med svag text står "Utskriven av epikraft Faktura" vid sidfoten.
programguiden.se - vattenhålet i datadjungeln
16
Kolla också http://www.bokis.info/faktura/ Fakturaprogram Bokis gratis online
programguiden.se - vattenhålet i datadjungeln
86
4
www.frifaktura.se är gratis Jag använde de i början, innan jag hade ett eget bokföringsprogram. Det står att fakturan är skapad med Frifaktura, längst ned i sidfoten, inget störande tycker jag. Funkade bra!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.