E bokföring

22
Hej

Någon som har erfarenhet av Speedledger så enkelt som säljarna förklarar, vilken nivå bör man ha i förkunskaper i bokföring?

394
1
Man bör definitivt känna till grunderna för bokföringssystemet men där är flera fördelar.[br][br]Man har alltid har en bokföring som stämmer med bankkontoställningen, alltid ett uppdaterat bokföringsprogram som kan skötas och delas av flera, oberoende av en speciell dator med programvara och att speedledger sköter säkerhetskopiering samt arkivering under 10 år.[br][br]För en enskild firma kostar tjänsten 125 + moms/månad.
Ulf Bjarme
1165
15
Man bör ta reda på innan man skaffar sig dessa molntjänster om det är möjligt att plocka ut bokföringen och arkivera den själv om man skulle lägga ned företaget, eller om man kommer vara tvungen att betala månadsavgiften under de år som lagen säger att man skall ha sin bokföring tillgänglig för kontroll.[br][br]Har man valt en lösning med många funktioner på nätet (fakturering, lager, inköp etc) kan det handla om åtskilliga tusen sidor som måste skrivas ut papper, eller så får man behålla abonnemanget, om det inte går att spara ned det hela i en digital säkerhetskopia och söka informationen på en lokal dator.
394
1
Det går bra att göra SIE4 filer med alla verifikationer för export till ett annat bokföringsprogram om man eventuellt avbryter tjänsten.[br][br]
Ulf Bjarme
13
Jag är super nöjd med Speedledger!! Kunde inget om bokföring innan men fick två timmar start hjälp med en revisor i mitt område (LRF revision)[br]Har nu anlitat dom som hjälp framöver också för en billig peng.[br]Bokföringen är superlätt att göra och fakturorna likaså!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.