Utbildning?

118
1
En intressant fråga som kan vara kul.

Vad har ni för utbildning i grunden?
Är ni födda entreprenörer eller har ni skapat intresset för företagande genom utbildning?
Tycker ni utbildning är ett "måste" om man ska driva eget?
Jobbar på att förverkliga drömmar.
2066
2
[quote author=Dennis B link=topic=4152.msg19498#msg19498 date=1218107758][br]En intressant fråga som kan vara kul.[br][br]Vad har ni för utbildning i grunden? [br]Är ni födda entreprenörer eller har ni skapat intresset för företagande genom utbildning?[br]Tycker ni utbildning är ett "måste" om man ska driva eget?[br][/quote][br][br]Elektronik/tele/data - typ. En hel hög olika kurser och diverse annat, inklusive självstudier och fn. högskolestudier inom spelutveckling/programmering. Jag har inte någon "entreprenörsutbildning" utan startade med en kompis företag som 17 åring av en tidigare hobbyverksamhet.[br][br]Tycker inte att utbildning (vilket inte är något mer än ett strukturerar sätt att tillgodogöra sig kunskap) på något vis är ett måste, även om det kan underlätta och snabba upp processer.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
640
5
Hej! [br][br]#1, 80 höskolepoäng i spridda ämnen. En gigantisk bokhylla och många timmar på företagande.se ;) [br][br]#2, Jag tror alla är "födda entreprenörer" men man lär sig när man bli äldre att "man måste skaffa sig ett riktigt jobb" och annat strunt. En del står emot, andra inte  :nicka[br][br]#3, Absolut, men man kan lika gärna skaffa sig utbildning genom att läsa själv. Lite av meningen med att vara egen företagare är ju att ta det ansvaret själv. [br][br]Sen finns det vissa yrken där det kan vara nödvändigt med papper från någon skola eller liknande, andra yrken kan det vara bra, och i vissa branscher är det helt ointressant. [br][br]MVH[br][br]R [br][br]
15
[quote author=Robaino link=topic=4152.msg19512#msg19512 date=1218134494][br][br][br]#3, Absolut, men man kan lika gärna skaffa sig utbildning genom att läsa själv. Lite av meningen med att vara egen företagare är ju att ta det ansvaret själv. [br][br][/quote][br][br]Mycket bra sagt :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.