teknisk ide

2
hej

min affärside är att göra en special varuautomat som inte finns i marknaden..vem kan hjälpa mg tillverka en sån?ser fram emot svar
4
Det du letar efter kallas t.ex. legotillverkare eller kontraktstillverkare, om du har egna ritningar. [br] [br]Dom största legotillverkarna med produktion i Sverige är nog Note ([url]www.note.se[/url]) och Partnertech([url]www.partnertech.se[/url]) men det finns väldigt många. [br] [br]Mekaniska verkstäder och konsultbolag bode också hjälpa dig med själva konstruktionen. [br] [br]Jag kan tyvärr inte ge några råd baserat på egen erfarenhet, men ett tips är naturligtvis att söka på "legotillverkare" "kontraktstillverkare" "elektronik konstruktion" "mekanik konstruktion" etc på Google och Gula Sidorna.
19
Hej. Kul att du har en idé på en egen produkt. Jag har själv haft förmånen att få driva en egen idé från skiss till leverans till kund, och det är otroligt roligt. [br] [br]Jag är till vardags konsult inom maskinkonstruktion, alltså en som skulle kunna hjälpa dig med konstruktionen. Jag vet ju inte hur din varuautomat ser ut, men jag känner spontant att du kommer att ha mycket höga utvecklings- och verktygskostnader innan din maskin ser dagens ljus. [br] [br]Det finns ingen möjlighet att sälja din idé till ett företag i branschen mot en engångssumma samt royalty?
7
Jag har ett företag i Thailand som eventuellt kan hjälpa dig beroende på vilka komponenter som krävs för din automat. [br]Tillverkar bland annat kundanpassade stål kontruktioner som monteringsplåtar, verktyg m.m. [br] [br]Priserna är billigare här med tanke på att arbetskraften endast är en bråkdel av priset hemma.
4
[quote="chlund"]Det finns ingen möjlighet att sälja din idé till ett företag i branschen mot en engångssumma samt royalty?[/quote] [br] [br]Vad är royalty? [br] [br]låter mkt intressant det här slaskenmeister hoppas på all framgång.
19
[quote="JohanL"]Vad är royalty? [br][/quote] [br] [br]Du får tex 1000:- för varje enhet som säljs för att det var din idé.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.