Välkomna till en ny episk episod av Sälj & Entreprenörs podden, podden som är dedikerad till att förändra spelet inom försäljning och entreprenörskap i Sverige. 

Jag är er värd, och i dagens avsnitt har jag nöjet att sitta ner med ingen mindre än Jonathan Ljungqvist!

🚀 Jonathan är en innovatör, en tänkare och en entreprenör som har gjort avtryck i flera branscher. Från tech startups till hållbar utveckling, hans insikter och erfarenheter är guldgruvor för varje affärsman eller -kvinna som är ute efter att ta sitt företag till nästa nivå.📈 

I dagens avsnitt diskuterar vi Jonathans resa, de utmaningar han har stött på och hur han har övervunnit dem. Vi dyker också in i de tekniker och strategier som har hjälpt honom att skala sina verksamheter.

💡 Förbered dig på en timme fylld med actionpackad information, ovärderliga insikter och konkreta verktyg som du kan ta med dig och implementera i din egen verksamhet omedelbart.

👉 Luta dig tillbaka, sätt på dig hörlurarna och njut av denna transformerande konversation mellan två drivna individer som brinner för framgång och utveckling. Du kommer inte att bli besviken!

 


Missa inte: Sälj och entreprenörssnack med serieentreprenören Timmi Jofur


0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.