Den största anledningen till alla konkurser är troligen Inkassobolag och Kronofogden. Där finns inget som helst empati eller förståelse för de omständigheter som både människor och företag utsätts för och troligen har man letat i alla lagar och paragrafer efter Corona åtgärder. Båda parter tror sig ha ett uppdrag att utföra och givetvis så utför man uppdraget till punkt och pricka. Omständigheter i samhället påverkar inte deras moral och hänsyn.

Nu går det bra, kör hårt, nu ska vi tjäna pengar.

/Bedrövligt

Se även: Sälja fakturor är en farlig väg som kan leda till privata skulder livet ut

2 kommentarer
Roy
2020-05-06 21:23
Visserligen ska skulder betalas, men inkasso är en vidrig bransch. En skuld kan tydligen passera som avdrag i många bokföringar och kanske falla ut som en vinstlott om gäldenären får in pengar. Staten är med och "läcker" om var stålar dyker upp. Dessvärre även om skulden är preskriberad. Gamla och små skulder ska man bestrida. Skriv: Jag bestrider.... På så sätt kickar man över bollen till motståndaren som ska bevisa skuldens giltighet. Se mer...
0
2020-04-15 16:29
Så är det, och UC kan närmast kalls den Tredje Statsmakten, med makt att förstöra livet för både privatpersoner och företag.
Hela deras tillvaro verkar gå ut på att försöka hitta minsta lilla skit om folk , även om det så utspelades för 25 år sen.
Genast blir det en stor röd text i kreditupplysningen. *OBS att personen hade en enskild firma 1988*
Se mer...
0
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.