OBS: Denna omröstning är redan avslutad, resultatet kan du se längre ner.

När vi för ett par år sedan hade en nära vän som genomgick en konkurs såg vi på nära håll hur påfrestande detta var. Alla i närheten berördes och än idag är konkursen inte över. Vi började undersöka detta och det tog inte lång tid innan vi insåg att Sverige tillhör ett av de länder där det är tuffast att gå i konkurs. Något behövde göras och vi satte i gång arbetet.

Ett och ett halvt år senare börjar vi närma oss lansering. Förutom några myndigheter som motarbetat projektet har reaktionerna under arbetets gång varit väldigt positiva. En del har valt att inte ta betalt för att hjälpa oss och andra har dragit ner på fakturabeloppet. Det känns väldigt roligt och inspirerande och gjort att vi har jobbat ännu hårdare.

Det är också glädjande att så många förstår hur viktiga småföretagare är. Vård, skola, service och annat vi tar för givet hade inte existerat i dess nuvarande form om det inte vore för denna hårt arbetande grupp människor. Vi ska bara få resten att förstå det med.

Nu är vi riktigt nära upprop men vi behöver din hjälp för att få detta att lyfta. Den första saken vi vill be dig om är enkel.

Vi har fått två filmer producerade och behöver hjälp med att välja den ni anser kan ge bäst resultat vid vår lansering och därmed mest donationer och stöd. 

Insamlingsstiftelsen kommer nämligen att vara helt beroende av stöd och donationer från privatpersoner, företag, organisationer och andra stiftelser.

Vilken gillar du bäst? Välj genom att kryssa i Video A eller B längst ner på sidan.


Video A:

eller

Video B:


Omröstningen är avslutad.

ResultatOm insamlingsstiftelsen för småföretagare i Sverige

Bakom insamlingsstiftelsen står grundarna av företagande.se. Målet är att stärka landets småföretagare och första projektet är Konkursombudsmannen, en organisation som ska hjälpa småföretagare som hamnat i ekonomisk knipa. Varje år drabbas tusentals företag av konkurs och många gånger går dessa företag att rädda. Det är en vinst för hela samhället där arbetet inte bara minskar lidandet för individen och anhöriga, utan även i form av räddade jobb och skatteintäkter. Insamlingsstiftelsen kommer att vara helt beroende av stöd och donationer. Läs mer och stöd vårt arbete på Konkursombudsmannen.se1 kommentarer
2022-02-23 16:45
Min förslag är att istället ha insamling för varje individuellt ärende....det sätt som nu är tänkt är en kopia på hur tvätta pengar och korruption organiseras här i världen av en finans-elit,,som av e Se mer.. Min förslag är att istället ha insamling för varje individuellt ärende....det sätt som nu är tänkt är en kopia på hur tvätta pengar och korruption organiseras här i världen av en finans-elit,,som av en ren händelse just är i situationen att förlora sin största pengatvätt och korruptions utbetalare....Ukraina .???? Centralbankseliten förlorar i denna kris sina ut ur tomma intet skapade lån till Ukraina. Befolkningarna i de 3 länderna tar makten från djupa staten...och värst av allt för denna korrupta kriminella cabal- maffia som idag leder världen...de förlorar stor del av sin kapacitet att tvätta pengar.....och då kommer de kurrupta världen över inte längre få sina mutor..så kanske blir både illojala och börjar prata....detta är ett gigantiskt bakslag för dem...samtidigt som Trump lanserar TRUTH SOCIAL...för då kan MSM inte längre ha makten över informationsflödet samt Tech.bolagen inte längre trycka ner yttrandefriheten.......Schack Matt och snart Game Over. för de flesta Fiat-valutor, Regeringar, myndigheter och konstitutioner= DEVOLUTION (total maktdelning)
0
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.