Söker en driven person

1
Hej!Drömmer du om att starta eget företag? Nu har du möjligheten att bli en del av det mest framåtlutande städ-och trädgårdsskötsel företaget i Sverige!
Vi hjälper dig med rekrytering, marknadsföring,strategier/vägledning, redovisning , lönehantering.Det du främst behöver fokusera på är kunder,nätvärka och att leda/organisera personal! Allt under vårt varumärke vilket innebär en accelererad start och större tillväxt möjligheter. 
Vi värdesätter personliga egenskaper över faktiskt kunskap inom städbranschen, så är du en driven person som gillar att leda och arbeta med människor så har du kommit helt rätt. 
Om du jobbar heltid men känner att du har möjligheten och orken att jobba mer så går det givetvis bra ändå, vi kan se över hur du kan göra! Detta innebär alltså att du kan behålla din nuvarande inkomst förutsatt att du har drivet och orken att driva ett företag ändå!
Tror du att detta kan vara något för dig? Kontakta oss med för- och efternamn, en kort presentation av dig , vilket län du bor i, vad du jobbat med tidigare, vad du gör idag och varför detta kan vara något för dig.

Maila till [email protected].

Vi ser fram emot en första kontakt!
Alltfix

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.