Söker säljande medgrundare till medicintekniskt företag i Uppsala (50% av vinst från försäljning)

6
Visoont AB söker en ansvarsfull säljare med förmåga att se behov hos kunder och förståelse för GDPR, CE och RoHS till sin CDON butik. Den som tror att GDPR bara är att visa en varning i kundens webläsare för att sedan strunta i B2B kryptering och inte veta vilket land datan ligger hos, är inte kvalificerad att hantera personuppgifter. Bör förstå de tre medicinska CE klasserna och vilka produkter som måste säljas till apotek eller är olämpliga att köpa online. Cirka 20% flexibel arbetstid är rimligt innan bolaget har kommit igång.

Bolaget har fyra lådor med självlysande friktionstejp som ska säljas på CDON för att få in pengar till forskningen och ha en kanal för att snabbt kunna lansera egna produkter. Har även ett registrerat varumärke, en städlampa för dammallergiker som designas klart i Kina, och en fungerande prototyp av en blindkäpp med robotsyn som behöver klass I medicinsk CE märkning för att i framtiden säljas till hjälpmedelsbutiker och vidare till syncentraler.

Du ges riskfritt 50% av vinsten från din egen försäljning som arvode, så i värsta fall är det bortkastad arbetstid om försäljningen går med förlust. (Intäkter minus skatter och utgifter delat på två) Om hela bolagets balans hade räknats, så skulle du behöva betala för forskningen och bokföringen som bara är utgifter. Om försäljningen skalar upp och bolagets ekonomi kommer igång, så kan delägande eller fast anställning diskuteras.

Centrala uppgifter:
* Du kan antingen skicka varor från ditt hem (kan bli svårt med semester), eller använda en lagertjänst (mindre vinst kvar).
* Ta emot returer.
* Hantera kundsupport.
* Hitta produkter för funktionshindrade som kan introduceras till den Svenska marknaden. Hjälpmedel för vanligare funktionshinder kan användas för att dra in pengarna till ändamålet.
* Förhandla inköpspriser. Bra att kunna Mandarin.

Extra uppgifter för att bli delägare:
* Pitcha för etiska investerare, så att en elektronik ingenjör kan anställas på heltid.
* Ta emot och testa varuprover från fabriker. Måste förstå hur man kontrollerar CE certifieringar och hur en bra lödning ser ut.
* Samla in idéer på nya produkter från kunder. Bra om man kan göra nyhetsgranskning och förhandla licenser, eftersom de flesta idéerna som cirkulerar redan är patenterade utan att ha blivit färdiga produkter.

Bolagets mål är att minska stigmatisering kring funktionshinder genom bra design på hjälpmedel. Kunderna ska helst känna att varorna inte ens är hjälpmedel, likt märkesglasögon.
6

Lägger ned bolaget nu, eftersom det inte kom någon säljare.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.