Söker investerare till behandlingshem

1
God dag alla företagare.
Jag och 2 vänner sitter på en idé om behandlingshem som vi vet till 120% kommer slå igenom. Vi vill inte presentera idéer öppet då vi är dom enda i Sverige med detta koncept.
Vi alla besitter väldigt lång erfarenhet av missbruk/kriminalitet mm.
Vårat koncept kommer garanterat bli en hit då vi själva levt de livet och vet vad som krävs för att få en kriminell/missbrukare till ett lagligt/välmående liv.

Vi satt själva på behandlingshem för kriminella och planerade detta under vår tid på behandling.
Vår äldsta är 72 år gammal och har gett oss denna idé och det är en gammal känd torped med extrem stor livserfarenhet. Vi alla 3 besitter väldigt goda erfarenheter när de gäller välmående och byta liv från kriminalitet/missbruk.
Våra drömmar är att göra våra dumheter till något lagligt och hjälpa andra att inte gå samma väg som vi gick.
Vi besitter ett stort kontaktnät hos kända människor som okända kriminella. Vi har presenterat denna idé för väldigt många kriminella och missbrukare och all respons vi fått är bara positivt. Behandlingshemmet kommer att gälla alla från 18+ till pensionärer. Vi vet vad som Krävs för att lyckas. Vad som Krävs för att göra detta till en hit i Sverige. Idéen kommer endast presenteras för seriösa investerare med referenser. För att undvika att detta blir stulet av oss så är vi hemliga här på forumet. Vi kan garantera att du som investerare kommer att gilla detta koncept.

Innan vi träffar någon ev. Investerare så kommer vi göra en noggrann bakgrundskoll för att undvika ev. Penningtvätt mm.
Vi har bytt liv alla 3 och detta är en grej vi är extremt duktiga på. När vi presenterat oss kommer ni inte tveka.


Är du/ni intresserade av mer information samt ett möte/konferens så kontakta oss gärna så skall vill växa tillsammans.

Med vänliga hälsningar / Alexander
1
Som sagt är vi inte ute efter folk som vill göra pengar och försvinna. Vi vill hålla detta koncept till oss endast och kommer vara väldigt försiktiga med vilka vi presenterar detta koncept för. Må bäst, mvh Alexander & Co

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.