Bli egenföretagare i unikt koncept

0
Var med från starten när vi lanserar den unika AAVI® tekniken på den svenska marknaden i form av AAVI® LEAF.

Den Internationellt patenterad AAVI®-teknik dödar virus(även corona) och bakterier, tar bort luftföroreningar, kemikalier, pollen och mögel till och med partiklar i nanostorlek utan filter. AAVI® luftrenare är alltså lämpliga för olika ändamål och används på sjukhus, skolor, förskolor, kontor, affärslokaler, biografer, köpcentra, i vanliga hem m.m.

Läs mer på hemsidan AAVI.se

Vi söker återförsäljare i hela Sverige.

Vi ser att du som söker är en framåt och driven person, du är social och van att använda telefonen och mejl som arbetsverktyg. Du ska trivas med att stå framför folk i din roll som säljare/representant. Du ska vara kontaktsökande och har en god förmåga att skapa relationer. Referenser till tidigare försäljning uppdrag är något vi kommer kräva.

B-Körkort och egen firma med F-skatt är ett krav.

Mejla oss om du vill veta mer på [email protected]

NANOREN LUFT FÖR HEM, OFFENTLIGA LOKALER OCH INDUSTRIN Internationellt brett patenterad AAVI-teknik rengör inomhusluften av till exempel kemikalier, luftföroreningar, virus(även corona), bakterier, pollen och mögel i nanostorlekar. AAVI luftrenare är således lämpliga för olika ändamål och används på sjukhus, skolor, daghem, kontor, affärslokaler, biografer, köpcentrum, i vanliga hem m.m.
1
Hej, önskar kontakt för mera info. Mvh TS 0705517877

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.