BYTE TJÄNSTER: Söker svensk artikel skribent för byte av tjänst

36
1
Hej där,

Jag skulle behöva lite artiklar till en webbsida, problemet är att jag tycker det är otroligt tråkigt att skriva dem. Så om du har behov av hjälp med din webbsida så lägger jag hellre tiden på att hjälpa dig med den, emot att du hjälper mig med att skriva artiklar till mitt projekt.

Jag är enbart öppen för byte av tid, dvs. tar det dig 7 timmar att skriva mina artiklar hjälper jag dig med din webbsida i 7 timmar, skulle du behöva mer hjälp så får du skriva några artiklar till för motsvarande tid.

Alltså, byta av tid rakt av är det som gäller till att börja med.

Hör av dig .. =)
2
Hej LB! Vet inte om ditt inlägg fortfarande är aktuellt? Men ifall att det är det kanske vi skulle skulle kunna få till en kompetensmatch här under hösten:) - lite grann beroende på vilken typ av hjälp du kan bistå med kring webbsidor. Jag driver eget som kommunikationskonsult och skribent. Skriver m a o mer än gärna, men har konstant grav ångest över diverse "tråkprojekt" kring min egen webb där det krävs utveckling både under huven samt med fördel frontend också. Basics finns på plats men jag har helt enkelt inte mäktat med att driva något vidare arbete med webben själv. Precis som du känner inför att skriva dina artiklar känner jag inför att sitta och mecka och pilla med tekniken (även om jag i grund och botten skulle kunna göra mkt på egen hand). Hojta gärna till om du råkar se detta och det fortfarande är aktuellt som sagt så hörs vi vidare! Hälsningar /Malin
103
1

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.