14 årig entrepreneur söker någon intresserad i samma ålder

Milian
Hej!

Jag är 14 år, och för ca 7-8 månader sen upptäckte jag entreprenör världen, och blev väldigt intresserad av att sälja på nätet. Jag har haft en webshop förut som drog in intäkter, men det var knappt. Jag lärde mig mycket då och har nu startat ett nytt webshops projekt där jag tänker förbättra det jag gjorde dåligt, men även de saker som jag anser andra webshopper göra dåligt.

Det skulle vara kul om det fanns någon i ungefär samma ålder, eller någon annan, som är intresserad av att sälja online. Vi skulle kunna hålla kontakt och ge varandra tips.

Mvh

Milian H
36
3
Kul att du ger dig på det igen och att du självkritiskt drar lärdom av vad som gick fel förra gången. Har du läst igenom artiklarna om prissättning som Per Sjöfors har skrivit här på Företagande? Annars hittar du dem här: https://www.foretagande.se/40262/per-sjofors/alla-artiklar Riktigt bra att plöja igenom. Finns även några andra artiklar om pris är väldigt läsvärda om du söker. Jag har ganska gedigen erfarenhet av e-handel från tidigare arbetsgivare och hjälper gärna till i den mån jag kan. Lycka till med satsningen!
Milian
Hej! Tack så mycket! Jag ska läsa igenom dem ikväll.
1
Kul och häftigt med så unga personer som intresserar sig!
https://smajl.se/
2
Kul med unga företagare! Min son är också 14 år och säljer fiske grejer, dock inte via webbshop än. Vad säljer du? Kan man få se din webbshop? mvh BeReal3D
Milian
Hej! Jag har haft en webshop förut, men den är inte tillgänlig längre. Just nu håller jag på att bygga en ny. Mhv Milian H

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.