Söker företag att hjälpa med försäljning

1
1
Hej,

Som rubriken lyder söker vi nu företag att samarbeta med för att snabbt och på sikt öka er försäljning. Vårat verktyg är telefonen.


Vi är ett TM-bolag i startgroparna med engagemang och obegränsad drivkraft för sälja produkter och tjänster åt företag. Vi är säljare med erfarenhet från B2B annonsförsäljning, mötesbokning och abbonemangsförsäljning.

Vi är kvalitétstänkande och målmedvetna i vår försäljning och vet att en kund som lägger på telefonen med ett leende på läpparna är 10 glada kunder.

Har ni någonting som ni tror skulle vara intressant för våran verksamhet att sätta tänderna i är ni varmt välkomna att höra av er.
640
3
Hej Peder! Bra säljbolag är det alltid ont om så välkommen hit :) Jag har själv testat 3 olika bolag som frilansat åt mig med varierande resultat. Enligt min erfarenhet väljer mindre säljbolag minsta motståndets lag och släpper produkter / tjänster som har en längre startsträcka. Hur arbetar ni? ;) Vilken ersättningsmedel jobbar ni efter? ett litet CV eller liknande här skulle öka mitt intresse i alla fall. Lycka till! MVH R
14
2
Hej Peder! Vi söker efter en samarbetspartner till våra tjänster. Men precis som Robinho skulle vi vara intresserade av att veta mer om vilka betalningsmetoder ni har. Ta gärna en titt på våran hemsida, http://pvnordicdesigns.com där kan ni se vilka tjänster vi erbjuder. Verkar det även intressant för eran del är ni välkomna att kontakta oss vi tel eller e.post. Paul 031 703 45 20 0708 24 28 88 [email protected] Robert 0317537575 [email protected]
En övergiven hemsida kan orsaka ett övergivet företag!
37
3
Intressant. Hör av er via hemsidan www.wermlandsevent.com
1
Hej vi har en tjänst som i princip alla företag har nytta av och har råd med som kan säljas via telefon med goda marginaler och bra trackrecord. Ring mig på 0763383895 så kan vi se om det går att hitta på något!
5
1
Hej! Vilka språk hanterar ni i försäljningen? Samt hur ser er prissättning ut? Hälsningar Andreas [email protected]
37
3
Hej Andreas. Jag har precis lagt ett mail till dig :)
5
1
[quote="Eddie Eurenius" post=50959]Hej Andreas. Jag har precis lagt ett mail till dig :)[/quote] Hej Eddie, Sorry, jag uppgav fel adress. Det är .se och inget annat. Det angivna domänet ligger inte som fwd av ngn anledning. Kan du skicka mig det igen på .se-adressen?
37
3
Nu har jag mailat igen :)
37
3
Tyvärr gick inte .se heller så kom gärna med en fungerande mail adress..
5
1
Hej Eddie, Jo det har fungerat. Har haft väldigt mycket att göra senaste tiden, därav att jag aldrig svarade i tråden. Ska kika på informationens om du skickade så återkommer jag. //Andreas

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.