Söker uppdrag inom IT samt samarbetspartners

7
Flex Consulting är etablerat sedan 2013, jag driver verksamheten som enskild firma och har tidigare arbetat i IT branchen sedan 10år tillbaka. Företaget är ett tjänsteföretag som riktar sig både till företag och privatpersoner. Nedan följer en sumering av de tjäsnter jag arbetar med.

* Installation, underhåll, hårdvara, felsökning, konfiguration
* Backuplösningar
* Design av logga
* Hemsidor, webshoppar (joomla, virtuemart) hjälper även med domänregistrering
* Support, fjärr-support, helpdesk
* Rensning av virus, trojaner
* Säljer datorer, kringutrustning, mjukvaror
* Datorbygge
* Nätverk, trådlösa nätverk, routers
207
3
Har du någon länk till företagssidan Flex Consulting?
7
Hej, Jag har en länk [url=http://www.flex-consulting.com]www.flex-consulting.com[/url] Sidan är för närvarande under uppbyggnad jag arbetar med den och kommer snart vara klar. Vad tänkte du på?
207
3
Tänkte inte på något speciellt mer än ett ev. samarbete men också att det var lustigt att göra reklam för sitt företag och att utelämna en www-adress ;-) Eller där man gör reklam för sitt företag och har ingen klar sida att presentera...
14
3
[quote="deeman" post=49178]Tänkte inte på något speciellt mer än ett ev. samarbete men också att det var lustigt att göra reklam för sitt företag och att utelämna en www-adress ;-) Eller där man gör reklam för sitt företag och har ingen klar sida att presentera...[/quote] Engelsmännen har ett bra uttryck för detta: "First things first" 8)
207
3
Fast nu är vi ju i Sverige..., ;-) Men kan du utveckla det där?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.