Kan du programmera och vill gå in i ett projekt?

26
Vi driver ett actionsportkoncept. Basen för vår verksamhet ligger i snörelaterade sporter som parkåkning på snowboard och skidor. Projektet omfattar dock även andra liknande sporter som skateboard, downhill och dirt bike. Målsättningarna med projektet är två; dels att få fler intresserade av actionsporter, dels tjäna pengar på verksamheten. Vår utgångspunkt är att gör vi det vi tycker är roligt, och gör vi det bra så kommer vi tjäna pengar. Däremot har vi inte bråttom.

En sidodel av projektet, och här är det du som programmerare kommer in, är att vi skulle vilja utveckla ett "direct scoring system" som särskilt passar actionsporter. För er som inte vet så funkar många tävlingar på snowbaord, freeski och skateboard lite som gymnastik och andra bedömningssporter! Det är således ett antal domare som bedömer utförandet. För detta har vi ett behov av att bygga ett hyfsat enkelt system för rapportering, sammanställning och exponering av domarbedömningar och helst i realtid.

Vi tror att det finns en stor marknad för den här typen av direct scoring system. Det finns färdiga system, men vi vill ha något som är mer skalbart.

Vi vet hur det ska fungera, vi har en god kontaktyta mot en tänkbar marknad för att sälja systemet MEN vi kan inte programmera. Så om du kan programmera, vilket vi antar är god kunskap om databasuppbyggnad samt att skapa ett web/app gränssnitt (design har vi resurser för att ta hand om) så finns en chans att hoppa på detta projekt.

För att det ska passa dig måste du, liksom vi, vara flexibla, framåttänkade och se möjligheter istället för problem. Du bör ha gott om tid att sätta av från och med i princip nu fram tills projektet är klart. Hur lång tid det tar? Det vet du bättre än vi.

Hör av dig på info[a]blue-parks.se eller ring 0769415796 så diskuterar vi vidare om du vill.

Blue Parks - Launch Yrself - www.blue-parks.se

//Magnus
Launch Yrself - www.blue-parks.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.