Affärspartner sökes

13
Letar efter en affärspartner som har kunskaper inom webbutveckling samt även har möjlighet att gå in med kapital i bolaget. Det ska även vara en affärspartner som jag kan bolla lite idéer med. Du kommer med andra ord få vara delaktig hela tiden. Passiv partner kanske går bra också. Det är något vi får komma överens om. Idén kommer förhoppningsvis sjösättas redan nu i sommar alternativt när det passar oss båda.

Kort om mig: Jag tar nu till sommaren examen inom mitt kompetensområde som är företagsekonomi med internationell inriktning och tidigare har arbetat som säljare. Jag har även internationell erfarenhet. Efter jag tagit examen kan jag göra vad jag vill med min tid och pengar. Som person är jag väldigt ekonomiskt lagd av mig och har väldigt lätt för att lära mig längs vägen. Ger dessutom aldrig upp om problem stöts på, utan går efter mottot finns det ett problem så finns det en lösning. Jag tycker inte om idén om att arbeta för någon annan. Därför tänkt starta upp ett aktiebolag inom en bransch som är väldigt lukrativ. Sköts marknadsföringen rätt så kan idén bli riktigt bra. Jag är ärlig och säger med en gång att konkurrensen inom branschen är hård, men det finns pengar att tjäna om det hela sköts rätt. Intresserad av att hoppa på? Jag delar enbart med mig av idén till seriösa intressenter som jag verkligen ser som en potentiell partner. Så berätta gärna om dig själv.

Vid intresse hör av dig, så kan vi ha en diskussion kring hur det hela ska genomföras. Har du en egen idé så får du gärna komma med den också. Jag kan eventuellt vara intresserad av att bli delägare (helst aktiv delägare, men passiv går också bra).
1
Jag är intresserad
3
Hallå, Jag är intresserad. Ser fram emot att höra från dig. Vänliga hälsningar

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.