Företag och syr upp kläder!

1
Hej! Jag håller på att utveckla ett eget klädmärke och söker ett företag som syr upp kläder, helst utomlands. Tacksam för svar 🙂
6
Hej! Jag heter Shahin Akter och bor i Umeå, Sverige. Jag är en Kommun anställd och sidan om jobbar som företrädare för en kläd fabrik i Bangladesh. Företaget heter Spark Stitch Limited. Här kommer lite info om företaget. SSL - Ett företag som tillverkar kvalité kläder och textil Vi började arbeta f.o.m 2006. Vi är entusiastiska att etablera ett omfattande affärsrelation med era goda organisation med vår förväntan, tjänster av hög kvalitet och leveranstid. Vi exporterar olika typer av Ytterkläder plagg samt underkläder, hemtextil och tyg i USA, Europa och Australien. Ni kan hitta mer info på http://www.sparkstitchltd.com Tveka inte att kontakta mig vid intresse. Mina uppgifter är följande: Shahin Akter E post: [email protected] Mob: +46 76 233 22 02 Adress: Gnejsvägen 13 907 40 , Umeå Sverige.
3

Hej. Vi är specialiserade på att sy kläder designade efter kundens önskemål. Kontakta oss om du har något behov.

[email protected] 

mb; 0706702220.

mvh/ Kim Elkiro KB

27

Vi har kontakt med 2 fabriker som säljer sy-tjänster åt andra företag. Dessutom har vi ett större antal kontrakterade sömmerskor som jobbar i sina hem eller flera tillsammans i mindre gemensamhets lokaler. Dessa finns framförallt i Estland, Litauen och Tjeckien.

 
1
Hej ,
är intresserad att tillverka kläder i Estland
 
27
Bara att du hör av dig på:  [email protected].
 

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.