Kundreferenser sökes, billiga hemsidor slumpas!

73
Hallå!

Mitt namn är Jonas och driver en webbyrå och söker här med nya kund referenser för att komma vidare i utveckling, på grund av detta så kan vi erbjuda hemsidor till otroligt låga priser till privat personer men i första hand nystartade företagare som har låg budget för att skaffa en hemsida.

Vi arbetar med allt som tillhör "Hemsidor" det vill säga, logotyper,layouter m.m

Vi erbjuder även gratis trafik för vissa kunder, dvs via undantag på eran budget. Alla har inte råd att stå för en hel webbhotell i början, så vi hjälper dig naturligvis med detta.

Är du intresserad eller ditt företag? Tveka inte att slänga iväg ett PM här på Företagande och berätta om din verksamhet och vad ni eftersöker, glöm inte att lägga eran budget på vad ni tänkt spendera på hemsidan.

Med vänliga hälsningar. Jonas.
Jonas
117
Hej Jonas, jag har en fråga, vad menar du med "gratis trafik"? /Johan
73
Gratis hemsida trafik, innebär att jag erbjuder obegränsad trafik och även utrymme där hemsidan kommer ligga på utan någon kostnad. Med vänlig hälsning Jonas.
Jonas
117
Jaha du menar datatrafik :) Jag sysslar med sökmotoroptimering så jag trodde du menade att du skickade trafik i form av besökare... Finns nämligen företag som gör det. Men ok, då är jag med!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.