Starta upp ett företag tillsammans?

4
Hej jag söker någon att driva upp en verksamhet med inriktning IT/media/marketing/undervisning i Sundsvallsområdet. Själv bor jag I Härnösand.

Företaget vi skulle starta upp tillsammans skulle erbjuda tjänster som social marknadsföring, webbdesign, CMS, Reklam. Dessutom skulle vi starta upp ett mediabibliotek tillsammans som skulle bli en svensk variant av lynda.com

Tanken är att vi båda går in i projektet med tid och ambition att uvecklas och lyckas gå från idé till produkt. Ekonomiska kostnader bör vi kunna minimera med våra kunskaper.

Jag ser helst att du har goda kunskaper i webbdesign, flash, Olika CMS (helst joomla & drupal) Att du har ett intresse för och kunskaper kring Google, adwords, analytics, Facebook ads, twitter, youtube, och annan social marknadsföring är mycket viktigt. Det är ett stort plus om du kan programmering och kodning.

Jag besitter främst kunskaper i ovanstående förutom programmering.

Hör av dig om du är intresserad så kan vi träffas. Jag tycker att en bra affärsidé blir bättre om man är fler som jobbar mot samma mål.

Hör av dig på [email protected]
4
191 som kollat på mitt inlägg och inga svar???[br][br]Kanske är svårt att hitta någon som är intresserad men om någon vet något annat forum som är riktad till västernorrland där man kan hitta likasinnade så vore det tacksamt. [br][br]Vill gärna starta verksamhet och helst med någon likasinnad.
2066
22
Problemet, om jag får gissa, är nog att de som har egenskaperna du söker knappast sitter hemma och väntar på att något ska dyka upp - de har redan dragit igång själva eller jobbar på lämpligt IT-företag.[br][br]Tror det är lättare att leta i närområdet. Har du varit förbi MIUN t ex?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
4
Nej inte än, har funderat på att åka ditt och försöka hitta någon. Det ligger givetvis mycket i det du säger.[br][br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.