riskkapitalist sökes

2
Hej.

Kort info.

Jag vet att man kan ska förklara så gott man kan för då får man fler svar och även seriösa svar. Men jag vill gärna inte vara alltför öppen om vad jag tänker göra utan jag berättar grundligt om mina tankar och uppstår det frågor så får ni skicka PM. Eftersom jag är väldigt seriös i det här så ser jag att den som kontaktar mig även är seriös också.

Min berättelse.

Jag sitter i planerna på att köpa ett bolag som har de senaste tre åren haft en omsättning på mellan 2 miljoner till 3 miljoner. Bolaget har inga lån, inga krediter och inga anmärkningar. Dom har aldrig haft det heller. Kort och gott. Helt utan anmärkningar. Siffrorna pekar uppåt.

Bolaget jag vill köpa sysslar med annonsering på internet. Dom äger en webbplats där dom kör affiliate och annonsering från fysiska företag som köper platser till ett fast pris. Bolaget omsätter mellan 200.000-250.000kr/månaden och har aldrig legat under 200.000kr.

Söker:

Jag söker en privatperson eller ett företag som vill gå in med 15 miljoner för att kunna köpa upp det här bolaget. Min tanke är som så. Jag betalar dig 100.000kr/månaden inkl. ränta och amortering och efter 2-3 år, köper jag ut dig och lånet skrivs över på mig. Jag betalar dig 2-3 miljoner kronor när jag köper ut dig.

Är du intresserad? Ta kontakt med mig via PM så får du mer information och finner du mitt projekt intressant så kan vi träffas och prata igenom det.
2
Jag vill tillägga att likviditetsbudget, resultatbudget och affärsplan finns för dig som är intresserad och seriös av detta. För mer information, kontakta mig på [email protected] så pratar vi vidare där och du får svar på din frågor  :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.