Nystartat TM-företag söker uppdrag

1
Jag heter Jessica Sundling och håller på att starta upp ett eget sälj/TM-företag. Just nu håller jag på att leta nya samarbetspartners och uppdrag. Jag har fem års erfarenhet av eget företagande, sälj och personalfrågor, och har läst bland annat ekonomi och arbetslivspsykologi. Hör gärna av er här eller på jessica-punkt-sundling-snabela-mail-punkt-com om ni är intresserade.
18
Hej Jessica,[br][br]Jag heter Christina Pedersen och bedriver själv ett TM-Bolag sen ett år tillbaka.[br][br]Vi söker nu samarbetspartners för ett kanon roligt uppdrag riktiat emot privatpersoner. Det är en egen Tjänst/produkt som vi kör med själva här och säljer grymt bra av! Så vill ni vara med att bygga upp denna Tjänst/produkt så tveka inte att höra av er![br][br]Detta kan även vara ett bra projekt att börja med om man är nystartad tex och vill se att man får ett bra flöde.[br][br]Hör av er så berättar jag gärna mer om Tjänsten/produkten och vad ersättningen/såld är.[br][br]MvH[br][br]Christina Pedersen[br][br]VD[br][br]Smart Talking For You Sweden HB[br][br][email protected][br][br]
Christina Pedersen
VD
Smart Talking For You Sweden HB
[email protected]
10
Hej Jessica[br][br]Du och min firma skrev ett avtal i december 2010 om en längre försäljnings period.[br][br]Jag har förgäves försökt nå dig på det nummer du angav som kontakt nummer.[br]Vi är nu igång och vet inte vart du tog vägen, Ring eller maila mig på: [email protected][br][br]Hör av dig!
Bliggy Media Sweden
Tobias Larsson

www.bliggy.se
Mail: [email protected]

Växel: 08-52502954
Direkt: 073-77 91 383

Driver både svenska och utländska varumärken, inom ett flertal brancher.
16
Samma sak undrar jag?
10
Hej Jessica[br][br]I den mailkontakt vi hade eller som jag försökte att etablera[br]så skrev jag flera gånger att jag ville prata med dig i telefon[br]och att det inte gick att nå dig  då jag hade försökt flera gånger.[br][br]När vi i november/dec talades vid så skickade jag ett kontrakt,[br]4-5 mail skickades och 10-12 samtal ringdes men samtalen fick jag inget svar på.[br][br]Sen dog all kontakt från din sida, du svarade inte på mail så[br]vi trodde att du var en skojjare men så i mellandagarna damp[br]kontraktet ner från dig underskrivet och allt men återigen gick[br]det inte få tag i dig.[br][br]Så nu undrar vi varför du/ni inte svarar och om nytt kontrakt[br]skall skrivas, vi letar som en galning efter TM-bolag efter att du försvann.[br][br]Är du intresserad fortfarande?[br]Är bolaget igång?[br]Är säljarna redo?[br][br]Ja du bestämmer själv men ett nummer där vi kan nå dig vore bra!
Bliggy Media Sweden
Tobias Larsson

www.bliggy.se
Mail: [email protected]

Växel: 08-52502954
Direkt: 073-77 91 383

Driver både svenska och utländska varumärken, inom ett flertal brancher.
44
Att en TM säljare inte kan lyfta på telefonen verkar inte så lyckat för om man inte kan prata med en kund som vill betala för ens tjänster hur ska det då gå när hon ringer personer som kanske inte alls vill köpa ens produkter? [br][br]
Mobilanpassad Hemsida - www.marcusk.se
10
Jag tror Jessicas bolag är seriösa men kanske inte varma[br]i kläderna hur det går till ännu.[br][br]Det handlar ju inte bara om ett kontrakt så kan man köra utan[br]det behövs ett möte eller telefon/video konferens för att gå[br]igenom produkten/tjänsten som ska säljas.[br][br]Ibland träffar uppdragsgivaren till och med både platschef och[br]säljare på bolagets arbetsplats för att själva gå igenom produkten/tjänsten.[br][br]Det mitt bolag har utvecklat har är en form av tjänst som kräver en[br]personlig genomgång för att förstå men efter att jag inte fick tag[br]på Jessica trots upprepade försök så blev ett vidare sammarbete [br]väldigt svårt och vi har fått en försenad lansering pga. av hennes bolag[br]som gjort att allt har blivit svårt. [br][br]Hoppas hon hör av sig nu och att hon kan svara i telefon!
Bliggy Media Sweden
Tobias Larsson

www.bliggy.se
Mail: [email protected]

Växel: 08-52502954
Direkt: 073-77 91 383

Driver både svenska och utländska varumärken, inom ett flertal brancher.
8
Jag söker ett tm bolag för vår tjänst. Maila mig på [email protected] så berättar jag mer.
18
Många som kommenterar Jessica här. Alltså ingen som är intresserad av att sälja våran produkt?[br]Vi är på jakt efter Seriösa TM-Byråer som strävar efter att förändra synen på TM![br]Hör av er!
Christina Pedersen
VD
Smart Talking For You Sweden HB
[email protected]
2
Hej! Vi är ett företag som säljer en egen väldigt enkel produk mot privatpersoner och söker nu en serioös TM-byrå som vill sälja vår produkt. Ersättningen är väldigt konkurrensstark. Vi har tidigare jobbat med olika telefoni operatörer, el, förvaltning osv osv osv. Det här senaste året gav vi upp allt det och håller nu på med säkerhetstjänster. Vi har fått oförväntat starka resultat och vill darför uttöka. Om det finns något TM bolag som har funnits ett tag och är på jakt efter en bra produkt så kan ni gärna höra av er!
3
1
Hej , Vad är det för produkt? Har en nystartad TM byrå och söker efter seriösa uppdragsgivare/samarbetspartner. Hör av dig!
3
Hej. Mitt namn är Johan och jag driver ett TM-bolag. Vi har funnits sedan 1983, har kollektivavtal har en mycket god erfarenhet inom TM. Vi har flera referenskunder både inom B2B och B2C. Vår säljkår är av väldigt varierad ålder och vår snittålder ligger runt 40 år. Är nu på jakt efter några nya uppdragsgivare som är intresserade av ett långsiktigt samarbete. Återkom gärna på min mail. [email protected]
3
Är intresserad, maila gärna mig på [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.