Gratis tjänsten Goodly för konsumenter - vill någon ta över ?

88
Hej alla !

På grund av tidsbrist söker jag en eller flera personer som vill fortsätta att bygga internettjänsten Goodly. Tjänsten är en just nu en gratis-tjänst för privatpersoner och media som erbjuder tillförlitlig konsumentdata, bland annat har jag köpt samtliga allmänna reklamationsnämndens beslut för ett antal år. Till detta finns det ett specialbyggt digitaliseringssystem som tar bort personuppgifter (ett krav), det finns även en tidig beta version av tjänsten.

Söker snarare brinnande personer än pengar för att ta över projektet så var inte rädd att anmäla ditt intresse även om du har som krav att överta det gratis.

Anmäl ditt intresse till mig [email protected] senast 1 januari 2011. Du får gärna e-maila frågor och funderingar givetvis.

Ta en titt på http://www.goodly.se

Häls,

Jens
Med vänliga hälsningar

Jens Nylander
Grundare av Jens of Sweden
Grundare av JAYS
Idag grundare och VD för Proenzy (http://www.proenzy.com)
88
Här var det dött ;-)[br][br]Ska lägga till lite mer fakta:[br][br]* Besluten är köpta redan (värde ca. 20-30 tkr)[br]* Efter digitalisering kan tjänsten användas för att bygga kommersiell prenumerationstjänst för jurister, nyhetsbyråer, tidningar etc.[br]* Beta version finns av tjänsten skriven i Microsoft .NET 4.0 (backend + ASP.NET MVC 2)[br]* Digitaliseringsapplikation finns (specialskriven)[br]* Om cirka 6-12 månader blir ARN's beslut digitala och då kan beslut fås i digital form men den som innan hinner digitalisera alla gamla beslut och bygga en tjänst har ett försprång då man har alla beslut (och en databas som är säkrare ur konsumentperspektiv)[br][br]Vill ogärna lägga ner en "fri produkt" som jag tror på bara på grund av tiden, är därför beredd att frigöra tid (efter övervägande) för hjälpa till om vi är "flera som kan dela på arbetet" där eventuellt överskott av intäkterna delas lika.[br][br]Gemensamt arbete kräver god datorvana och gärna delvis erfarenhet från tidigare tjänster på nätet, man behöver inte vara programmerare ;-)[br][br]Häls,[br][br][br][br]
Med vänliga hälsningar

Jens Nylander
Grundare av Jens of Sweden
Grundare av JAYS
Idag grundare och VD för Proenzy (http://www.proenzy.com)
2066
22
Låter som ett intressant projekt. Men det är ju den där lilla störande faktorn... tid :(
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.