Återförsäljare

3
Återförsäljare sökes till våra lågenergilampor. Vi finns redan etablerade i Västsverige idag med ca 100 återförsäljare.  Driver du, matbutik, bensinstation, lampaffär, järnhandel, eller dylikt så kontakta oss gärna. Det finns flera fördelar med våra lampor.

Hälsningar

Greenlight
www.glight.se

109
[quote author=Greenlight link=topic=8080.msg36528#msg36528 date=1290097624] Det finns flera fördelar med våra lampor. [br][/quote][br][br]..som?
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
3
För att nämna några:[br]1. [br]Lamporna har en oerhört kompakt form och är väldigt små, de minsta 8x4,5cm. Vilket gör våra lågenergilampor till de minsta på marknaden.[br][br]2. [br]De har en ytterst smal ring av plast, något många konsumenter kikar extra på, plastringarna är inte uppskattade.[br][br]3. [br]De har ett lägre kelvinvärde än i stort sett samtliga lampor på marknaden, endast 2500k. Vilket gör ljuset varmare och mer behagligt, identiskt med glödlampan.[br][br]4. [br]Alla våra lampor innehar fem stycken internationella certifikat för att lamporna och råvarorna till lamporna har brutits och tillverkats med hänsyn till miljön. Samt att samtliga fabriksanställa arbetar under goda arbetsförhållanden.[br][br]5. [br]För varje lampa som säljs går 1 krona till en utvald miljöorganisation.[br][br]6.[br]Och sist men absolut inte minst, priset till återförsäljarna. Vi har oerhört bra priser. [br][br]Hälsningar[br][br]Greenlight[br]www.glight.se[br][email protected][br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.