Stjärnsäljare finnes! (Projekt)

1
Då min tidigare arbetsplats nyligen bestämt sig för att stänga ned sitt svenska kontor är jag nu på jakt efter nya spännande utmaningar!

Har tidigare arbetat främst med B2B-försäljning, men har också erfarenhet av försäljning mot slutkund. Är mycket duktig på att hitta problem och matcha dessa med lösningar [läs: din produkt/tjänst]. I varje företag jag arbetat har jag slagit försäljningsrekord, nu senast i ett globalt företag verksamt i mer än 10 länder. Jag har erfarenhet av bl.a idéförsäljning, utbildningar, ledarskap, elektronik samt mjukvara - men älskar att utvecklas och tar gärna an nya produkter.

Jag har också erfarenhet av både säljledning och att starta upp och driva företag, så om du behöver ett bollplank för idéer ställer jag mer gärna upp! Anledningen till att jag söker jobb på projektbasis är att jag i Mars 2011 kommer dra igång ett eget företag som har ett helt nytt koncept på den svenska marknaden.

Skriv till mig och berätta mer om din produkt och dina behov, så svarar jag med synpunkter och information om hur jag kan hjälpa dig nå dina mål.

[email protected]
35
1
Hej![br]Om du har så lätt för att sälja kanske du kan ta på dig att sälja mot provision? Mitt företag är nystartat så jag har inte råd att anställa en säljare men får du in kunder så kan du ju ta någon form av timprovision på jobben kanske? Bemanning och hushållsnära tjänster www.platinatjejerna.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.