Söker en Marknadsföringsekonom, en Programmerare och en Webbdesigner

1
Söker du en Utmaning? Är du Driven och Kreativ? Gillar du att ta Ansvar?

Nu i höst kommer ett av Sveriges största webbprojekt att startas i Göteborg. Projektets mål är att bli Sveriges största hemsida inom en viss bransch och tjänsterna som kommer att erbjudas på webbplatsen är allt ifrån annonsering, information, hjälp om olika tjänster till inspiration och mycket mer. För att detta projekt ska komma igång behövs några nyckelpersoner som leder och utvecklar projektet.

I projektets startfas behövs en marknadsföringsansvarig, en utvecklingsansvarig samt en layout-/designansvarig, innan projektet utökas ytterligare. Söker därmed tre kunniga och nytänkande individer, varav en Marknadsföringsekonom, en Programmerare och en Webbdesigner eller liknande.

Kvalifikationer som krävs är ett högt ansvartagande och en hög prestationsförmåga. Att vara kreativ och tävlingsinriktad är en fördel, samt förmågan att lätt ta till sig och lära sig nya saker snabbt.

Är detta något som passar Dig eller känner du någon som passar in?
Rekrytering sker löpande och Ansökan skickas till projektledarens angivna mail.

Projektledare
Per Eklund
[email protected]
1
Vet inte om det här är försent men jag känner till en [url=http://www.intelliweb.se]webbyrå göteborg[/url] - Intelliweb.[br][br]Ring dem. De jobbar förvisso över hela sverige och vi har använt dem.[br]Vi är nöjda.[br][br]Skicka PM så kan jag visa vad de gjort för oss.[br][br]/Z

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.