Spännande projekt att investera i sökes

3
Hej,

Ingår idag som delägare i ett nystartat investeringsbolag som kommer hålla fokus på att finansiera mindre bolagsbildningar inom de flesta olika sektorerna.

Bolaget består idag av personer som har mer eller mindre erfarenhet av att starta och driva egna företag och besitter kontakter inom en rad olika områden.

Just nu söker vi er som just startat eller som är på väg att starta ett företag och som förmodligen är relativt unga och som har ett intressant case att titta på.

Från oss som finansiär så kan man utöver det ekonomiska stödet räkna med att få mycket support på det operationella planet och framförallt när det gäller uppsökandet och utvecklandet av moderna säljkanaler. Du kan också räkna med ett stort engagemang när det gäller det administrativa planet, i skapandet och uppföljandet av en bra affärsplan etc.

Om du tror att vi kan hjälpa dig att utveckla din idé till verklighet så är du mer än välkommen att höra av dig, antingen här, via ett PM eller till
[email protected]

Välkommen!
32
Hej![br][br]Jag är faktiskt intresserad och har en affärsidé inom turism. [br]Just nu är jag inom såddstadiet men är strax klar med hela min affärsplan [br]inklusive för/marknadsundersökning, hittills har jag ett positivt svar. Men[br]vi kan prata mer om det om intresset finns. Jag har kommit på massa små knep[br]för att hålla företagets kostnader nere. Organisation kommer att arbeta i Europa de 3 första åren~, men efter 5 år med mer kapital så vill jag expandera globalt. Det är en [br]bra idé med ett bra driv av mig, mycket av dem sakerna som behövs för att starta finns [br]från min sida, men tror ni att ni kan en bra affärspartner för större utveckling?[br]Det återstå att se! Svara gärna om ni är intresserade![br][br]Tack på förhand[br][br]MVH[br]//Santos
Har ni 2-3 min extra? Vänligen gör denna undersökning!
http://cid-e0606c89235d93a1.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public
Tack för er medverkan! Skicka svar till [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.