Söker patner för restaurang(kock)

1

Hej,

Letar efter någon med erfarenhet från restaurangbranchen, helst en kock för att bli kompanjon till restaurang, möjligtsvis utomlands. Vet inte om den här personen ens finns, gärna lite galen(som jag) och gärna i min ålder(25). Du skall någon gång ha velat starta din egen rörelse och gärna inte vara rädd för att ta risker. Och inte ha något emot att flytta utomlands( möjligtsvis england)

Själv skulle jag stå för kunskap om marknaden, då jag har spenderat mycket tid i denna miljö, samt tillvägagångssätt för att omvandla sådana här sådan här planer till verklighet..

Vet att detta är en del kriterer, men ändå, alltid värt att testa. Finns du någonstans därute och själv går runt i dessa tankar så är du välkommen att höra av dig. Personkemi av största vikt.

Har egentligen en ganska färdig affärsidé och planer som handlar om en mindre slags restaurang som är förlagd i utlandet, men för att kunna genomföra detta skulle jag behöva sällskap av någon med erfarenhet från restaurang. Allra hellst en passionerad person med stor kunskap och intresse i det du gör.

Alla välkomna att höra av sig, med plus för de som är seriösa.. ;)

Stephan
2360
37
Mindre restaurang påminner mig om en i centrala Milano som jag var på  som var så välbesökt och annorlunda så för mig som hade tid kunde studera hur man gjorde. Man hade ca  6 bord med plats för max  24 personer men utrymmet var för kanske 20 personer. Så länge varje sällskap fick plats var det inga problem men när det kom mer gäster tog man helt reslut och flyttade om så man  helt plötsligt fick nya bordsgrannar. Det var som en orkester man flyttades hit eller dit och själv lärde jag känna en massa ny människor och alla var glada och trevliga, Man  hade ett berömt kök.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
223
Ja du, Lars Arenander. Jag måste nog säga att du är, alla kategorier, i särklass sämst på detta forum då det gäller att hålla sig till ämnet. Och det är jag tacksam för också, för du delar ofta med dig av roliga erfarenheter som väcker nya tankar och idéer...  :nicka[br][br]Jag visar min uppskattning med en applåd!
2360
37
Tack Foe, det värmde. Men ofta är det så att när man sitter runt ett bord med en massa idéer så kommer man på något som någon annan får en helt annan idé som är super.[br]Här hade vi ord som, mindre restaurang och utlandet, samtidigt var en annan fråga på en tråd snabbmatsrestaurang. I fallet kan man säga att jag satt på restaurangen i Milano och för mig var det avkoppling medan för folket runt omkring var det snabbmat. Har man som jag rest runt i de flesta världsdelar under nu 50 år så har man något att berätta och allt kanske inte är affärer direkt utan ger  lite insikt i livet. Jag delar gärna med mig här små glimtar så länge jag lever. Jag tycks ha fler liv än katten så jag lever på övertid och mår fortfarande bra.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.