Samarbetspartners / kompanjoner sökes

20
Hej,

Jag har några mer eller mindre utvecklade affärsidéer på temat "Software as a Service", typ projektplatsen.se. Dessa behöver förfinas men framförallt behöver de bearbetas tillsammans med någon som har lite mer teknisk kunskap än mig.

Mitt mål är att förverkliga någon/några av dessa idéer inom kort. En helhjärtad satsning men åtminstone till en början vid sidan om min "trygga" anställning. På sikt är målet att arbetet med mina affärsidéer vara min huvudsyssla.

Hör av dig om du har erfarenhet av SAAS och/eller lämpliga tekniska plattformar (kanske sharepoint) och känner att du skulle kunna tänka dig att vara en del av denna "satsning". Till en början är allt förutsättningslöst.

/Patrik2
Hej Patrik![br][br]Jag går lite i samma tankar som du. Jag har gjort den här "resan" en gång tidigare med gott resultat (ler lite stolt :D). Jag startade 1997 ett bolag som hette Signicom Systemutveckling AB och vi var helt nischade på lösningar med SharePoint. Ja, vi lyckades faktiskt bli "bäst i klassen" och blev sedemera uppköpta av Precio Systemutveckling AB år 2005.  Nu börjar jag bli sugen på ett nytt bolag och jag har en hel del idéer som jag undersöker just nu. Några handlar om SAAS och MOSS och andra om...(hehe)[br][br]Hör av dig så kan vi prata lite förutsättningslöst![br]Mvh[br]Andrej Dahllöf

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.