Översättare!!!

33
Jag söker någon som kan översätta min hemsida på engelska. Jag har en översättning som är väldig svengelsk i meningsbyggnaden, men det är något att börja med. Alternativt görs översättningen helt från början.

Självklart betalar jag!

/A
1616
4
Kolla med dessa [url=http://www.red.se]www.red.se[/url]. Dem är riktigt duktiga på att översätta till flera språk. Vi har tidigare rekommenderat våra kunder dit för översättning av bl a turistinformation till engelska samt tyska med mycket gott resultat.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b][br][br]
Må väl!
2360
37
Den nya båten från Riga tar 2000 personer, man går varannan dag. Det finns med andra ord en mindre också eftersom man går varje dag. När du känner att du behöver hjälp på lettiska får du höra av dig till mig. Min hustru översätter och tolkar runtom i västvärlden.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
28
Kan nog hjälpa dig att översätta till dem flesta språken.
14
Och behöver du översätta till Finska så ta då gärna kontakt med mej  :vissla
2360
37
Nu till våren -09 tar man även bort den andra gamla båten till Riga och flyttar över den som tidigare gick till Tallin, då kan man åka bekvämt för att där förstå att det kan behövas en lettisk tolk när man hittar allt man skulle vilja sälja i Sverige samt även vad som finns här men borde finnas där.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.