Lokal partner ställe tillsammans Trelleborg, Södra Skåne regionen

11
Hejsan!
Jag är väldigt inne på att starta något eget, får bli i en liten skala till en början, men jag är väldigt driven och jag ser framemot det. Jag har i mitt privata liv väldigt låga omkostnader, så jag behöver inte ta ut någon super-lön för att överleva, utan jag vill i förstahand se lite hur det går och så.

Det som jag skulle tycka vore roligt är att komma i kontakt med någon/några som redan har företag eller som är i start-taget. Jag skulle nämligen tycka det vore roligt om man kunde ha något gemensamt, säg att man hyr en liten lägenhet och gör kontorslandskap, enkelt, billigt och framförallt så är det mycket mera trevligt och roligt, än att sitta helt själv hemma.

Var och en kan sköta sina egna affärer, men det blir inte helt sterilt och tomt, utan man har en bra social gemenskap. Ålder, kön och inriktning spelar ingen roll, men vissa kriterier är det ju bra om man gemensamt uppfyller för bästa gemenskap. Att man kan arbeta från en dator och telefon är en förutsättning, ett litet lager skulle underlätta, men sådant får man se på i andra skedet.

Alla som är intresserade av detta, vänligen kontakta mig omgående så ser vi framöver om vi kan boka in ett möte eller liknande. Jag vill även poängtera att tanken att dela lokal inte är
utav personligt vinstsyfte, utan att det skall vara till mer eller mindre självkostnadspris.

Välkommen

2360
37
Det är en utmärkt idé oftast kallad kontorshotell Är det utanför storstadsregioner kan en villa vara ett alternativ då har man förhopppningsvis  lite värdestegring.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
11
oj, inte speciellt många som verkar så sugna, trodde att ett välkomnande in i en gemenskap vore väldigt intressant. Istället för att sitta på sitt egna kontor helt själv, eller i en källarlokal eller ja, hemma i gästrummet, ta tillfället i akt, vi kan vara några stycken som slår oss samman, har många ideér.[br][br]Hör av er

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.