Företag som satsar på personalvård

822
48
Jag söker företag som satsar mycket på personalvård för att höra hur de ser på det och vad det eventuellt ger tillbaka.

Gärna företag som erbjuder sina anställda att träna någon/några timmar under arbetstid eller något annat spännande sätt som ligger lite utanför "lådan".

Mejla i så fall på (patrik[at]foretagande.se) eller PM:a

Tack på förhand!
/Patrik
114
Bara för sin egen personal eller åt andra? Margareta på www.endruva.com håller på med dylikt, hon var med Starta eget-mässan i höstas där vi också var :) [br][br]Vi som är egna har ju annars lyxen att vårda oss själva ;) Jag själv cyklar några mil i veckan i soluppgången för att fota naturbilder. Och så gräver jag i trädgården, det gör gott! Motion kan vara så mycket, kul och kreativt på samma gång.
822
48
Jag tänkte mest de som gör det för sina anställda för att se om de tycker att det är värt pengarna de lägger ner. Jag vet ett företag som erbjuder sin personal att träna på arbetstid men det har precis börjat så de har svårt att se resultat än men det finns säkert fler som gör liknande saker.[br][br]Visst är motion roligt när man väl kommer igång och för att inte tala om kreativiteten och hur den sätter igång, i alla fall på mig.  :) Jag får mycket mer gjort de dagar jag tränar och rör på mig trots att det tar 1-1 1/2 timme av min tid. Jag tränar på gym några gånger i veckan och försöker undvika bilen så gott det går och i stället ta en promenad.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.