Delägare/ webprogrammerare sökes för framtida projekt.

4
Beskrivning:
Hej,

Jag letar efter en äffarspartner/samarbetspartner, någon med stora drömmar.

Jag har en stor passion för företagande och att skapa och styra nya projekt.

Nu letar jag efter någon att driva framtida företag och projekt med. Anledning till att jag inte kan/vill driva mina projekt ensam är för att jag för det första tycker det är viktigt att ha någon att bolla idéer med och dessutom kunna pusha varann mot rätt riktning. Andra anledningen är att programmering inte är min starka sida, jag är väldigt tekniskt lagt och jag förstår mig på logiken.

Jag har just nu ett antal projekt som jag vill sätta igång med, men som ligger i ett slags dödläge då jag inte har lyckats hitta någon duktig programerare som är engagerad hela vägen och kan investera i blod svett och tårar för att lyckas med ett projekt för att sedan få en framtida utdelning.

Helst av allt ska du bo i göteborgsområdet. Jag vill att du ska vara duktig på programmering och tycker det är kul att lära dig nya saker.

Jag tycker det är viktigare att du inte är en "quiter" än att du är en ingenör i systemutveckling. Självklart hade det också varit super.

Det spelar absolut ingen roll om du är 15 år eller 65 huvudsaken är att du är duktig och ambitiös.

Ersättning:

Du kommer självklart vara delägare av framtida aktiebolaget jag kommer stå för merpartnen av startkapitalet och jag kommer dessutom att vara VD (till en början). Löner kommer inte betalas ut till mig eller dig förens bolaget har råd till det.

Din uppgift: koda, tänka och komma med idér och projekt.

Min uppgift: marknadsföra, knyta viktiga kontakter,lägga in pengar i bolaget och se till att dom brillianta projekten du kodar blir upptäckta och succéer. Även knyta samarbeten i mitt kontaktnät.

Så är det någon programmerare som letar efter sitt stora "break" och är trött på att BARA drömma så sänd iväg ett mail till mig.

Presentation:


skicka ett mail till adam[ät]olterman.com med en presentation av dig själv och din msnadress. jag bor tillfälligt i utlandet och kommer att resa runt i världen i ett halvår så projekten kör inte igång på allvar förens nästa sommar.
1616
4
Det låter lite intressant men samtidigt svårt att avgöra vilken kompetens du söker. Att koda är ett begrepp men programspråken är många och i vissa fall mer komplicerade än andra. [br]Då projektet innehåller för liten beskrivning avv ad som ska göras kan man som läsare inte skapa sig en uppfattning om vad du egentligen behöver. Men de andra punkterna stämmer ganska bra in på mig ;-)[br][br]"Din uppgift: (koda,) tänka och komma med idér och projekt."[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
4
Hej,[br][br]Jo jag var lite otydlig där. Skrev först i ett forum som var för webprogrammerare och där var det uppenbart.[br][br]Det jag söker är alltså en webprogrammerare som är duktig på PHP eller ASP, CSS, HTML, och gärna har börjat utforska AJAX.[br][br]Första projeketet jag vill utveckla är ett textbaserat onlinespel som riktar sig till målgruppen tjejer mellan 13-25 år.[br][br]
1616
4
Såg ditt meddelande på ytterliggare ett företagande-forum, var inne på din webbsida och kikade. Den var kul  :bravo[br][br]Var det ingen på forumet för webbprogrammerare som nappade?
Må väl!
4
Antar att det var wn.se som du var inne och kikade på. Den tråden togs bort då man endast får posta söknader där det är en direkt lön.[br][br]Lite tråkigt. Men jag tipsade dom att dom skulle kolla på foretagande.se:s forum.
1616
4
Nej wn var det inte. Det är inte ett företagande-forum i samma betydelse ;-)[br][br]Men kul att du tipsar dem hit, nu kommer vi säkert få en anstormning av webbtekniker :-D
Må väl!
822
48
[quote author=Qion link=topic=3169.msg14362#msg14362 date=1195202718][br]Lite tråkigt. Men jag tipsade dom att dom skulle kolla på foretagande.se:s forum.[br][/quote][br] :bravo
85
[quote author=Mojo link=topic=3169.msg14364#msg14364 date=1195204740][br]Men kul att du tipsar dem hit, nu kommer vi säkert få en anstormning av webbtekniker :-D[br][/quote][br][br]Hade ju inte varit helt fel, vi är många entreprenörer som behöver webbtekniker  :nicka
5
1

bra idé

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.