Säljare av scrapmaterial - var söker man?

2
Relativt ny i branschen med mycket få kontakter. Liten omsättning vilket ger små inköp och därmed svårt att finna de som vill sälja. Kundkretsen är liten men trogen och mångfald bättre än mängd. Söker företag att köpa material ifrån främst inom scrapbooking och decoupage men även andra hobbyartiklar.  Bra länkar och kontakter kan ni skicka till: [email protected]

Tack på förhand, Paula
1616
4
Den enda grossist som jag känner till är Sveriges första Scrapbook butik som ligger bara några hundra meter härifrån. De finns på http://www.scrapbook.se/[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
15
Det finns ju en uppsjö av distributörer inom scrapbooking och decoupage i Sverige. Nu har jag själv inga kontakter med dem men såg massvis på höstens Formex. En snabb koll i vårens kommande Formex visar att många om inte alla återkommer. Jag orkade inte kolla igenom hela listan..[br][br]Kolla själv på www.formex.se över utställande företag. Det bästa är dock att du tar och bokar en biljett och åker dit och pratar med dem på plats..
1616
4
Jag tror Gisela på www.scrapbook.se som jag hänvisar till kan vara en bra kontakt in på marknaden. Hon var trots allt först i Sverige med att itntroducera scraapbooking således borde hon redan ha bra leverantörer. [br][br]Formex är också ett bra förslag på mässa.
Må väl!
758
1
[quote author=Mojo link=topic=3123.msg14197#msg14197 date=1194691829][br]Formex är också ett bra förslag på mässa.[br][/quote][br][br]Jag har varit på Formex flera gånger och varje gång så har jag tyckt att priserna[br]där är alldeles för höga.[br]Allt som oftast, så är inpriset för företagaren ungefär vad konsumenten är beredd att betala för varan i butiken.[br]Jag tror att man ska gå utanför Sverige för att hitta billiga och bra leverantörer.[br]Holland är ett bra tips och enklast så ringer man deras ambassad och be dom hjälpa till med en kontakt.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
1616
4
[quote]Jag har varit på Formex flera gånger och varje gång så har jag tyckt att priserna[br]där är alldeles för höga.[/quote][br][br]Jo men det är inte på formex man hittar priserna utan leverantörerna. Sedan kan man förhandla vid annat tillfälle. De som ställer ut på Formex är medvetna om att det även kan komma privatpersoner så vad man ska se priserna som är riktpriser mot slutkund.
Må väl!
2
Tack för Era upplysningar - ska helt klart kolla upp Formex. [br]LappHobby, Paula

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.