Jenkler IT AB - Företaget för webb och IT-support!

58
3
Hej, jag heter Mikael Jenkler och jag är grundare och VD för Jenkler IT AB. Vi är en stockholmsbaserad webbyrå som erbjuder helhetslösningar för webben. Vi har mångårig erfarenhet av webbutveckling, systemförvaltning och SEO. Vi tar hand om din IT-miljo så att du kan fokusera på din huvudverksamhet. Vi hjälper dig också med virusborttagning och hackade hemsidor om du skulle råka ut för något sådant.

Vi lyssnar på dina behov och önskemål och skräddarsyr en lösning som passar dig samt erbjuder en kostnadsfri konsultation för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din webbnärvaro. Kontakta oss idag via telefon 073-731 76 64 eller e-post [email protected] för att boka ett möte. Du kan också besöka vår hemsida https://www.jenkler.se för att läsa mer om våra tjänster. Tack för att du läste hit ;)
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se
58
3
Har du ett företag och vill bli samarbetspartner?
====================================

Jenkler IT AB har ett stort partner nätverk som ger arbete till varandra vilket är perfekt för mindre webbbyråer eller designbyråer som saknar kunskap om programmering. Jenkler IT AB har specialiserat sig på Wordpress men kan hjälpa till med de flesta plattformar som är PHP baserade.
 
- Letar alltid efter flera partner inom webb.
- En helhetsleverantör inom webbutveckling, drift och säkerhet.
- Hjälper till med allt från rådgivning och framtagning av webbplatser till underhåll och felsökning.
- Erbjuder även SEO-tjänster för att hamna högt upp bland sökresultaten.
 
Jenkler IT AB har en bred kompetens inom säkerhet och optimering av IT-plattformar. De kan hjälpa er med teknisk support, utveckling av molnapplikationer, datornätverk och cybersäkerhet.
 
Är ni en webbbyrå eller designbyrå och inte vet ifall all kompetens finns in house. Kanske är du en frilansare som har en kund som behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi kunden tillsammans. Vi finns för er och bara ett samtal bort!
 
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.