Gothia Sportstravel

6
GOTHIA SPORTSTRAVEL är Sveriges ledande sportresearrangör och vår personal har många års erfarenhet ifrån sportens värld, sportresor, konferensresor och affärsresebranschen. Vår personal har även kompetens från stora internationella företag och vet vad som krävs för att arrangera lyckade sportresor. Vi besitter lång erfarenhet ifrån ungdom- och elitidrott med allt från spelare till ledare.

Gothia Sportstravel arrangerar träningsläger, cupresor, fotbollresor och sportresor för alla dess typ av idrottslag. Tack vare vårt unika kontaktnätverk i vår bransch gör det att vi kan erbjuda kvalitativa sportresor till våra resenärer. Vi kombinerar vår erfarenhet från resor med vår unika sportsliga erfarenhet som tränare och ledare och detta gör oss till experter hur man arrangerar bra träningsläger för idrottslag.
Alla på företaget är även inbitna fotbollssupportrar och vet hur man vill ha den perfekta fotbollsresa. Vi hjälper både privatpersoner och företag att skräddarsyr den perfekta fotbollsresan. På fotbollsresor hjälper vi till med att arrangera både hotell, fotbollsbiljetter och flyg.
Välkommen att boka din resa med GOTHIA SPORTSTRAVEL redan idag!
Våra öppettider:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.30
Tel: 031 303 76 00

https://gothiasportstravel.se/

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.