Sellfinity CRM - The Game Changer inom CRM världen!

2
Vad är Sellfinity?

Öka försäljningen, få bättre överblick och sänk din månadskostnad. Sellfinity är det smarta CRM:et som ger dig mer för mindre.

Sellfinity är CRM-systemet som vill befria världen från dåliga lösningar med dyra integrationer och skenande månadskostnader. Med Sellfinity får du leads- och kundhantering, e-postmarknadsföring, supporthantering, gamification, custombyggda dashboards, integrationer mot affärssystem och mycket, mycket mer. Har ni råd att låta bli?

Varför väljer man Sellfinitys produkt?
Sellfinity är det självklara valet när du vill ha alla funktioner, samlade hos en och samma leverantör – och dessutom till ett riktigt bra pris.

I stället för att betala för en tjänst där du sedan måste lägga till alla relevanta funktioner ingår allting från början – och du betalar bara 399 kronor i månaden för varje användare.

Den stora fördelen med Sellfinity är att det blir enklare att sälja. Med Sellfinity skapar du fler leads och får fler avslut, men du får också mer engagerad personal tack vare det inbyggda gamification-systemet.

Varför väljer man Sellfinity som leverantör?

En stor fördel med att ha Sellfinity som leverantör är att du samlar alla viktiga tjänster i en plattform. Du behöver logga in på färre ställen och betala färre avgifter, så att du i stället kan fokusera på att driva din affär.

Sellfinity är också ett CRM-system som är enkelt att installera. Målet är att Sellfinity ska vara så nära plug’n’play som du kan komma – och behöver du ändå någon hjälp är Sellfinitys customer success managers alltid redo att hjälpa till.

Sist men inte minst är Sellfinity mycket omtyckt för supporten. Sellfinitys representanter finns tillgängliga på chatt, telefon eller mail när du behöver det.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Sellfinity är CRM-rebellerna som vänder upp och ner på en industri som inte längre utgår från kundnytta. I stället för att sälja en billig basprodukt och sedan addera på mängder av moduler, är Sellfinity som en all inclusive-semester. Allting ingår, och sedan är det bara att välja och vraka bland det goda.

Vilka behov och utmaningar löser Sellfinity för kunden?
Den huvudsakliga uppgiften som Sellfinity löser är leadsgenering och kundhantering. I Sellfinity håller du enkelt koll på pågående affärer och projekt, och det finns många inbyggda funktioner som hjälper dig att hitta nya. Det blir helt enkelt enklare att sälja!

Något som gör Sellfinity unikt är också den inbyggda lösningen för gamification. Lösningen är framtagen för att inspirera till fler aktiviteter och högre försäljning. Njut av nöjda, engagerade medarbetare och bättre resultat – visualiserat på ett sätt du aldrig sett tidigare.

Sellfinity löser många utmaningar för kunden, men en sak som många vd:ar och ekonomichefer uppskattar är hur Sellfinity drastiskt sänker månadskostnaden för många företag. När du i ett och samma verktyg får till exempel leads- och kundhantering, e-postmarknadsföring och marketing automation, supporthantering, custombyggda dashboards och integrationer mot affärssystem, kan du avsluta tjänster hos andra leverantörer och i stället endast betala 399 kronor per månad och användare.

Besök vår hemsida för mer information och för att boka ett kostnadsfritt möte - www.sellfinity.se
 

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.