Profilkläder och giveaways

0
Hej på er

Hittade hit av en slump, och upptäckte vilket trevligt forum det är.

Jag driver bolaget e-Profil Svenska AB där vi nischar sajter inom e-handel, främst B2B, men vi har lite andra projekt på gång också.

Första sajten vi satt upp är profilfabriken.com som levererar profilkläder och giveaways till företag och föreningar, främst inom Sverige. Du hittar så klart andra grejer också, som påskägg, reklamgodis och reklampennor.

Målet är inte att ha stört sortiment eller att omsätta mest pengar, vi vill bygga en plattform och verksamhet där Du som kund känner dig trygg i att handla och känner att du får hjälp med att hitta rätt profilprodukter för din organisation.

Vi driver även varumärket klasströja.se, där vi förser skolklasser och skolungdom med schyssta klasströjor, där vi levererar tröjor vi själva skulle velat ha när vi gick i plugget.
Signumet är - In great klasströjor we trust.

Det senaste tillskottet i portföljen är faktiskt giftcard.se. En sajt där vi säljer gåvokort till företag och organisationer. En perfekt julklapp till personal, där du köper dig fri från jobbiga beslut om den perfekta gåvan, samtidigt får mottagaren välja en present hen verkligen vill ha. Så det blir ju en win-win för alla.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.