Att nätverka skapar unika utvecklingsmöjligheter

1
Många önskar att ha ett nätverk dit man kan vända sig för utbyte av såväl affärsangelägenheter som personliga. Många vet inte vart man vänder sig och skapar distansmöten via länk för att snabbt erhålla det senaste, nätverkar och får nytänk med likasinnade.
Det har vi på HRatOnce löst.
Att nätverka med likasinnade ger unika utvecklingsmöjligheter både för affärsverksamheten och dig personligen.
Vi på HRatOnce.com har skapat en plattform för nätverkande och lärande samtidigt. Kostnadseffektivt eftersom du kan delta från var som helst via din enhet. Tidseffektivt och klimatsmart därför att ingen förflyttning behövs för att delta.
Upplägget är att du antingen köper enstaka föreläsningar och workshops med experter i de ämnen som tilltalar mest eller tar ett abonnemang som inkluderar deltagande i allt vi erbjuder.
I föreläsningen lyssnar du och lär av experter och kan ställa frågor
I workshop samlas deltagarna där experter leder och där diskuterar alla närvarande med varandra.
Allt sker online live. Tekniken bygger på att alla går in via sina enheter och uppkopplingar. Vi ser och hör varandra och kan därför nätverka och utbyta erfarenheter. Du kan också givetvis bilda dina egna nätverk. Om du vill närvara med flera från din företagsgrupp fungerar det så att de ansluter efter att ha anmält sig till workshop.
Se vår hemsida- enkelt att möta experten och dina kollegor.
https://hratonce.com där visas alla aktiviteter. Du är välkommen att skapa ditt eget nätverk!
Välkommen
Kristina Höghielm
Här finns vi: https://hratonce.com/

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.