Procidens.com - Vad tycker ni?

2
www.procidens.com

Vad tycker ni?
19
2
Designen är väl helt ok, men det finns ju ingen tydlig information om vad syftet med sidan är. Dessutom är ju all info på engelska. Vem är kunden du riktar dig till?
http://smarttrappstadning.se/
3
Det är oklart vad webbsajtens syfte är. Du bör berätta för besökaren vad hen "vinner" på att stanna kvar på sidan och läsa mer, annars åter går hen till Facebook-scrollning. Tror jag. Förresten jag blir nyfiken. Vad är syftet med webbsajten?
2
Hej. Tack för bra feedback. Tanken är att skapa ett modärnt forum där man kan följa varandra. Dem flesta forumen har ganska dålig design/funktioner. På Procidens är tanken att du ska kunna skapa din profil, följa och bli följd av medlemmar. Inlägg där du kan lägga till bilder & videoklipp. Det ska vara enkelt att bli medlem. Anledning till att det är engelska är för att dem flesta kan lite engelska. Men ni har rätt info om sidan saknas.
6
2
Hej, har haft diverse forum på mina hemsidor. För 10 år sedan fungerade forum riktigt bra. Idag skulle jag säga att det enbart är ett fåtal forum som fungerar. Man inteagerear helt enkelt på andra sätt. Tror att enbart att bo i samma stad är en för svag drivkraft för att besöka och skriva på ett forum. Det måste vara ett starkt nischat forum, med folk som brinner för ämnet för att det ska funka.
3
Ok, intressant. Ser att du nu lagt till "och dela senaste nytt om din stad". — Det jag tänker när jag läser det, är, dela med ... vilka då? Folk i andra städer i samma land? Eller min familj, eller vänner? Eller hela världen? Och så undrar jag lite, varför är det kul / bra för mig, att skriva nyheter om min stad. Vad är fördelen, för mig.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.